Taulov Transportcenter

Om Taulov Transportcenter

Taulov Transportcenter er en interesseorganisation, som har til formål at styrke DANMARKC som Danmarks bedste erhvervsposition for transport og logistik – placeret i centrum af Danmark. Dette gøres igennem samarbejde og koordinering af aktiviteter på tværs af politikere og virksomheder i de repræsenteret brancher. Taulov Transport sager har to mærkesager: At forbedre infrastrukturen i og omkring Taulov og DANMARKC, og at arbejde for fornuftige forhold til medlemsvirksomheder.

Mission – Taulov Transportcenter vil sikre infrastrukturen i og omkring Taulov, så den altid tilpasses udviklingen i området. Vi vil som interesseorganisation have en position som det bedste og største videns netværk for logistikinteresserede virksomheder i DANMARKC.

Vision – Det er Taulov Transportcenters vision at sikre vores position som det bedste netværk for logistikinteresserede virksomheder i DANMARKC, og det vil vi gøre ved at være:

Bestyrelsen

Medlemskab og kontingent
Medlemskontingentet er personligt og koster 2500 kr. ex. moms årligt inkluderet er også et firmamedlemsskab af Business Fredericia.

Indmeldelse
Ønsker du at melde dig ind i Taulov Transportcenter, sender du blot en mail til: info@businessfredericia.dk

Referat
Referat fra generalforsamling 17. marts 2022
Formandens beretning fra generalforsamlingen 17. marts 2022
Referat fra bestyrelsesmøde 19. april 2022
Referat fra bestyrelsesmøde 17. maj 2022

 

 

 

 


Kontaktperson:
Lone Nielsen, info@businessfredericia.dk, 9215 0123

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.