Erhvervsgrunde/lokaler

Erhvervsgrunde og erhvervsudlejning i Fredericia

Fredericia er centrum for vækst og visioner. Placeret midt i Danmark med stærke erhvervsnetværk, en bred vifte af udviklingsinitiativer og en erhvervsvenlig politik er Fredericia Kommune en attraktiv kommune at drive virksomhed i. Fredericia har en styrkeposition som et internationalt transportcenter. Byen har en lang historie med industri og har været både et kulturelt og historisk knudepunkt.

Nyt domicil i DanmarkC eller i Kanalbyen ved Lillebælt?

Byen er i rivende udvikling, og erhvervsområdet DanmarkC er i vækst. Måske er det her, jeres nye domicil skal bygges? Du får verden lige om hjørnet - det er her, motorvejene nord-syd og øst-vest krydser hinanden og jernbanesporene mødes. Besøg Danmarks Multimodale Transport- og Logistikcenter ved Taulov her. 

Byen har Fredericia Havn, hvor Danmarks største mængde gods lastes, eller det er muligt at flytte ind i et af de eksisterende erhvervslejemål langs motorvejen eller i den centrale bydel. Alle steder bliver I en del af væksten i trekantområdet. 

Også den nye bydel Kanalbyen i Fredericia er et spændende bekendtskab. Det bliver en levende og bæredygtig bydel med op mod 2.800 nye arbejdspladser og omkring 1.000 boliger. Besøg Kanalbyen ved Lillebælts hjemmeside her.

Vi hjælper dig med at finde det rette sted

Fredericia byder desuden på en række inspirerende erhvervslejemål, der passer til både den nystartede iværksætter og den større etablerede virksomhed. Business Fredericia kan hjælpe dig med at finde lokaler til din virksomhed.

Kristian B. Drejer, erhvervsdirektør i Business Fredericia
Telefon 2082 3229, kbd@businessfredericia.dk
(tilflytning af virksomhed, domicil- eller erhvervsleje og andre henvendelser).

Mette Pyrdol Christensen, detail- og oplevelseskonsulent i Business Fredericia
Telefon 9215 0124, mpc@businessfredericia.dk
(tilflytning af detailbutik eller liberal erhverv i indre by).

hjemmesidebillede

Kristian Bendix Drejer

Erhvervsdirektør

kbd@businessfredericia.dk 2082 3229
employee_placeholder

Vil du vide mere?

Overvejer du at flytte din virksomhed til Fredericia, kan vi hjælpe dig med at finde dit nye domicil, byggegrund eller kontorlejemål. Tag fat i os og hør mere om de aktuelle muligheder.

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.