Møder, konferencer, messer & events
i hjertet af Jylland

3.500 sengepladser
radius 15. min

Business Værter
NYT koncept

Centralt
midt i Danmark

10.000
spisende gæster

Experience Fredericia
hvad kan vi gøre for dig?

Experience Fredericia, som er en del af erhvervsorganisationen Business Fredericia, består af byens aktører i form af messe-, event-, møde- samt konferencefaciliteter.

Fredericia er med sin placering midt i landet - lige ved E45, Lillebæltsbroen og 30 min. fra Billund Lufthavn en by, som hvert år afholder et væld af arrangementer. Byen har en kapacitet som en storby men også en fleksibilitet og agilitet blandt byens aktører, som understøtter en succesfuld afholdelse af byens store som små arrangementer. Samtidigt byder byen på en placering midt i Naturpark Lillebælt samt muligheden for inddragelse af alt lige fra byens teater, over den landskendte attraktion Bridgewalking til virksomheder som f.eks. Arla og Crossbridge via konceptet "Business Værter i Fredericia" i jeres kommende arrangement.

Experience Fredericia giver dig én (gratis) indgang til erhvervet. Vi indhenter tilbud fra byens venues, når du skal afholde dit næste arrangement. Og vi arbejder løbende med såvel kommunale som private aktører for at sikre dig de bedste præmisser og muligheder i forhold til forberedelse og afholdelse af jeres arrangement. Og så er vi ganske gratis at benytte!

Trinity møder og konferencer
MESSE C møder og konferencer
Kryb I Ly konference
Fuglsangcentret møder og konferencer
Hotel Fredericia konference
Hotel Trinity møder og konferencelokale

Business Værter i Fredericia NYT koncept

Fredericia er kendt udover Danmarks grænser for den know-how, der ligger blandt kommunens virksomheder indenfor "Energi & Klima" samt "Transport & Logistik". Som noget nyt byder en række af byens og Danmarks største og stærkeste brands indenfor i form af gratis oplæg og rundvisninger, når du afholder dit arrangement eller event i byen.

Business Værter i Fredericia

Virksomheder byder Jer velkommen

En række af Fredericias største og stærkeste brands byder velkommen i form af gratis oplæg eller rundvisninger, når I afholder jeres arrangement. Kontakt os og hør mere om mulighederne for at benytte sig af Business Værter i Fredericia konceptet.

Ja, tak giv mig et uforpligtende opkald på 20. min.

  Navn (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Giv mig et kald, prøv gerne dag/tid

  Få et indblik i Fredericias møde-, konference-, messe- og overnatningsfaciliteter.

  Samt hør om vores nye koncept "Business Værter i Fredericia", hvor en række af byens største virksomheder byder velkommen med et gratis oplæg eller en rundvisning, når I afholder jeres arrangement i Fredericia.

  Chris

  Chris Hermansen

  Salgs- og tiltrækningschef, Experience Fredericia

  9243 4506 ch@businessfredericia.dk Læs mere

  Anne De Jong

  Kontorelev

  61150175 adj@businessfredericia.dk Læs mere

  Få et indblik i Fredericias møde-, konference-, messe- og overnatningsfaciliteter.

  Samt hør om vores nye koncept "Business Værter i Fredericia", hvor en række af byens største virksomheder byder velkommen med et gratis oplæg eller en rundvisning, når I afholder jeres arrangement i Fredericia.

  Hvordan hjælper Experience Fredericia?

  Se mere

  Møder

  Se mere

  Konferencer

  Se mere

  Messer & events

  Se mere
  newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrev Experience Fredericia