Erhvervsprisen

Business Fredericias Erhvervspris

Med Business Fredericias Erhvervspris hædrer vi hvert år en person, gruppe, virksomhed eller institution, som gennem en særlig indsats kan fremhæves som en inspirationskilde til at vise vejen til øget vækst og udvikling i Fredericia Kommune.

Prisen uddeles ved den årlige Nytårskur i Fredericia.

Har du forslag til en kandidat?

Business Fredericia står for at kvalificere kandidater, og bestyrelsen udvælger vinderen. Men vi vil meget gerne have begrundede indstillinger på mail, så vi har en række stærke kandidater at vælge imellem. Send din indstilling til info@businessfredericia.dk med oplysninger om:

  • Virksomhedsnavn og adresse
  • Kort begrundelse af, hvorfor netop denne person/gruppe/virksomhed/institution fortjener at vinde
  • Dit navn, adresse og kontaktoplysninger

Vinderen af Business Fredericias Erhvervspris 2018: Kentaur

Kentaur vinder Business Fredericias Erhvervspris med begrundelsen:

”Succesfuld vækstvirksomhed, specialiseret i innovativ og funktionel erhvervsbeklædning, der har været igennem en fantastisk udvikling siden 1990 med et målrettet fokus på at blive de bedste indenfor deres branche.

I dag er virksomheden førende i Danmark og en væsentlig spiller på det europæiske marked. Kentaur er på flere måder en inspirationskilde for andre med en flot vækst skabt via en vedvarende strategisk tilgang, eksempelvis har virksomheden stor vægt på CSR herunder menneskerettigheder, arbejdstagerforhold, miljø og korruption. Virksomhedens ejerleder, Bernt Dahl, har formået at opbygge en solid forretningsmodel og modtaget stor anerkendelse med kåringen som Årets ejerleder 2018 i Sydjylland og tildeling af DIs regionale Initiativpris 2018”.

Tidligere vindere: 2017: Restaurant Ti Trin Ned - 2016: Fredericia Shipping - 2015: Process Engineering

Kristian Bendix Drejer

Erhvervsdirektør

kbd@businessfredericia.dk 2082 3229

Vil du vide mere?

Med vores Erhvervspris hædrer vi hvert år en person, gruppe, virksomhed eller institution, som viser vejen til øget vækst og udvikling. Kontakt os gerne for at høre mere om Business Fredericias Erhvervspris.

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.