Tilknyttede foreninger

Business Fredericia er en paraplyorganisation bestående af Fredericia Shopping, Fredericia Håndværkerforening, Taulov Transportcenter og Experience Fredericia.  Læs mere om de forskellige tilknyttede foreninger i Business Fredericia:

Experience Fredericia er i år 2020 skabt på baggrund af en tæt dialog med erhvervslivet, forvaltningen og politikere med ønsket om at styrke Fredericia som erhvervs- og turismedestination. Experience Fredericia skal i samarbejde med blandt andet Business Fredericia, Byforum og Fredericia Kommunes turismeafdeling sikre et stærkere brand og fortælling om Fredericia, styrke samarbejde og synergier mellem aktører og interessenter, samt sikre flere møde- og gæstedøgn til byen samt brug af byens tilbud.

Fredericia Shoppingudvikler detailhandlen i Fredericia. Vi skaber de bedste rammer for at drive detailhandel og tilbyde oplevelser i Fredericia. Derfor kan vi tilbyde et stor og spændende udvalg af specialbutikker, cafeer, restauranter og spændende virksomheder med oplevelser for hele familien. Samtidig har Fredericia en lang række kendte kædebutikker, som er med til at gøre Fredericia til en af trekantområdets bedste handelsbyer.

Fredericia Transport & Logistik er en interesseorganisation, hvis medlemmer er virksomheder i Taulov/ Fredericia. Interesseorganisationen skal bidrage til en realisering af Taulov Transportcenters mål gennem styrket samarbejde og koordinering af aktiviteter på tværs af virksomheder og brancher samt gennem synliggørelse af Taulov Transportcenters aktiviteter.

Fredericia Håndværkerforening er et samlingspunkt for lokale virksomheder på tværs af alle håndværksfaglige brancher, som ønsker et socialt netværk. Foreningen koordinerer faglige og kulturelle arrangementer, virksomhedsbesøg, foredrag og selskabelige sammenkomster. Samtidig er foreningen en god indgangsvinkel til lokale håndværkere og andre interessenter. Derudover arbejder foreningen for at fremme håndværkets og industriens interesser.

 

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.