Tilknyttede foreninger

Business Fredericia er en paraplyorganisation bestående af Fredericia Shopping, Fredericia Håndværkerforening, Taulov Transportcenter og Fredericia Erhvervsforening (integreret i Business Fredericia). Læs mere om de forskellige tilknyttede foreninger i Fredericia:

Fredericia Shopping udvikler detailhandlen i Fredericia. Vi skaber de bedste rammer for at drive detailhandel og tilbyde oplevelser i Fredericia. Derfor kan vi tilbyde et stor og spændende udvalg af specialbutikker, cafeer, restauranter og spændende virksomheder med oplevelser for hele familien. Samtidig har Fredericia en lang række kendte kædebutikker, som er med til at gøre Fredericia til en af trekantområdets bedste handelsbyer. se mere her.

Taulov Transportcenter er en interesseorganisation, hvis medlemmer er virksomheder i Taulov/ Fredericia. Interesseorganisationen skal bidrage til en realisering af Taulov Transportcenters mål gennem styrket samarbejde og koordinering af aktiviteter på tværs af virksomheder og brancher samt gennem synliggørelse af Taulov Transportcenters aktiviteter. se mere her.

Fredericia Håndværkerforening er et samlingspunkt for lokale virksomheder på tværs af alle håndværksfaglige brancher, som ønsker et socialt netværk. Foreningen koordinerer faglige og kulturelle arrangementer, virksomhedsbesøg, foredrag og selskabelige sammenkomster. Samtidig er foreningen en god indgangsvinkel til lokale håndværkere og andre interessenter. Derudover arbejder foreningen for at fremme håndværkets og industriens interesser. Se mere her.

Fredericia Erhvervsforening er fra 2017 blevet integreret i Business Fredericia, og foreningen fortsætter sit virke som en fondslignende bestyrelse, der modtager ansøgninger til erhvervsrettede og uddannelsesmæssige støtteformål inkl. iværksætteri. Henvendelser til Fredericia Erhvervsforening kan rettes til Business Fredericia.

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.