Virksomhedssparring

Sparring med udgangspunkt i din virksomhed

Business Fredericia er din indgang til virksomhedssparring. Vi har som mål at hjælpe dig som erhvervsdrivende med at udvikle din virksomhed, så du kan skabe den vækst og udvikling, du gerne vil.

Vi sparrer med dig 1:1 i øjenhøjde og med udgangspunkt i din virksomhed og de udfordringer, du står med. Vi har mange års erfaring, en lang række værktøjer og gennemprøvede processer som betyder, at vi kan hjælpe dig, der hvor du og din virksomhed har brug for det.

1:1 sparring

Vores erhvervskonsulenter kan sparre med dig om eksempelvis:

  • Vækstplan og –potentiale eksempelvis ved brug af certificeringsværktøjet, Væksthjulet
  • Eksport og international vækst
  • Overvejelser om generations- og ejerskifte
  • Etablering af bestyrelse eller advisory board
  • Din virksomheds mål koblet op til organisationen, ledelse og medarbejdere
  • Indgang til nye samarbejdspartnere

Vi kan også hjælpe dig videre med henvendelser til eller fra det offentlige, så vi sikrer en smidig proces. Vi kan hjælpe dig med at få viden og overblik over relevante private og offentlige tilbud og ordninger, der passer til din virksomhed.

Kontakt os og aftal et møde med en af vores erfarende konsulenter på området.

Når det ikke går så godt

En gang imellem går det mindre godt i en virksomhed. Måske mister man en vigtig kunde, bliver overhalet af en konkurrent eller er bare slet og ret uheldig. Vi kan hjælpe dig med at navigere, når din virksomhed har det svært.

Der er man som indehaver presset og kan have brug for ekstra øjne. Vi kan også sætte dig i kontakt med Early Warning eller blot sparre med dig om dine muligheder.

David Mogensen

Chefkonsulent, Energi & Klima

dm@businessfredericia.dk 92150125

Vil du vide mere?

Skal din virksomhed op på næste niveau? Vil I etablere en bestyrelse eller et advisory board? Vil I have gang i eksport? Søger I nyt domicil? Næsten uanset dine udfordringer og ønsker, kan vi hjælpe dig videre.

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.