Kontakt os

Vendersgade 74, 4. sal - 7000 Fredericia - info@businessfredericia.dk

Medarbejdere i Business Fredericia

Kristian Bendix Drejer

Erhvervsdirektør

Læs mere
X

Kristians fokus er at skabe og udvikle en stærk profil af Fredericia som det optimale sted for erhvervsliv at være til stede i.  Deri ligger en interesse og aktivt engagement i vedvarende at sikre et erhvervsliv i vækst og udvikling gennem samarbejde mellem byens erhvervsliv, Fredericia Kommune og øvrige samarbejdspartnere.

Han hjælper mange virksomhedsejere- og ledere med blandt andet myndighedssager, erhvervskontakter og at finde nye erhvervslokaler eller placering til virksomheder i eller uden for vores by.

Kristian kommer senest fra en stilling som Erhvervschef i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere erhvervsmæssig erfaring som Udviklingschef i Ribe Erhvervs- & Turistråd, erhvervskonsulent i Kolding Erhvervsudvikling og endelig daglig leder i Dansk Hus i Polen. Han har en uddannelse som laborant, miljøtekniker, Merkonom i Ledelse og Samarbejde samt en mini MBA i ledelse fra 2014.

Lone Nielsen

Bogholder og Administration

Læs mere
X

Udover at styre bogholderi har Lone en vigtig rolle i administrationen, og hun er den hjælpsomme stemme, du møder i telefonen, når du ringer til Business Fredericia.

Lone har bred erfaring inden for bogholderi og administration og kommer senest fra en stilling hos RMG-Inspektion A/S, hvor hun har arbejdet med salgs- og kursusadministration.

Benedicte Mejrup

Erhvervskonsulent

Læs mere
X

Benedicte har ansvaret for at drive og udvikle vores medlemsservice og arbejder med virksomhedssparring og -udvikling. Hun er også involveret i udviklingsprojekter og arrangementer og desuden daglig ansvarlig for marketing og kommunikation i Business Fredericia regi. Se video-intro https://youtu.be/TgAYckIQZV0

Benedicte kommer fra en stilling som Market Manager i KPMG, hvor hun har arbejdet med forretningsudvikling og kundeservice med særlig fokus på SMV-virksomheder og gazeller. Derudover har hun erfaring med en bred vifte af områder og projekter inden for marketing, kommunikation, netværk og relationsskabende aktiviteter.  Hun er uddannet Cand. Negot. med vægt på international marketing og kulturforståelse.

Jesper Bonnén

Erhvervskonsulent

Læs mere
X

Jesper har ansvaret for bl.a. virksomhedsudvikling og -vejledning over for en bred vifte af virksomheder på tværs af størrelse og branche. Derudover har han fokus på netværksetablering, vækst- og udviklingsprojekter. Se video-intro https://youtu.be/IvkwqRTy2Xk.

Jesper kommer fra en stilling som erhvervskonsulent i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere været beskæftiget som salgschef og forretningsudvikler, adm. direktør i Danenergi A/S og markedschef i Nordjysk Elhandel A/S. Han er uddannet Cand. Merc i markedsøkonomi, som efterfølgende er suppleret med Dansk Håndværk og Industris lederuddannelse, en mini MBA i ledelse samt en coach-uddannelse.

Lene Bach

Erhvervskonsulent

Læs mere
X

Lene har et bredt ansvarsområde for udvikling og koordinering af vækstinitiativer i og omkring den indre by i Fredericia. Hun har fokus på at synliggøre Fredericias potentiale som handelsby og på det opsøgende arbejde over for virksomheder. P.t. har Lene også ansvaret for kontakt og service til byens butiks- og handelsvirksomheder herunder afvikling af events og oplevelser i regi af Fredericia Shopping.

Lene kommer fra en stilling som projektleder hos Messe C og har tidligere været ansat som kulturkonsulent og eventkoordinator i Fredericia Kommune samt i Erhvervsforum med servicering af byens erhvervsvirksomheder. Hun har et stort kendskab til byen, erhvervsudvikling og -netværk.

Stephen Bihl

Erhvervskonsulent

Læs mere
X

Stephen har ansvaret for iværksætter-området og arbejder med bl.a. virksomhedsvejledning og -sparring, udvikling af kurser og etablering af netværk som rådgivernetværk, mentorordning og opfinderpanel. Se video-intro https://youtu.be/0YUNPOvLyTA

Stephen kommer fra en stilling som erhvervskonsulent i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere haft stillinger som Account Manager, privatrådgiver hos EDC, erhvervskonsulent og konstitueret kommunaldirektør i Grønland samt projektleder i erhvervsudvikling.

John Pagaard

Erhvervskonsulent

Læs mere
X

John har ansvaret for at eksekvere Business Fredericias forpligtigelse i henhold til samarbejdsaftalen omkring beskæftigelse herunder at screene jobåbninger i lokale virksomheder. Han er også bindeled mellem virksomhederne, VEU og Jobcenter for at afdække uddannelsesbehov og -ønsker.

John har desuden egen konsulentvirksomhed og bidrager med en solid erhvervsmæssig baggrund fra ledende stillinger i HR-virksomheder, Anden Aktør virksomheder og har i en årrække været leder i SAS. Han har gennemført en række lederuddannelser og -kurser eksempelvis Flyvevåbnets lederuddannelse, Merkonom i Personaleudvikling og Diplomlederuddannelse.

Business Fredericia er din indgang til virksomhedssparring.

Vi står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og udfordringer - intet er for stort eller småt.

Du kommer til at mærke personligt engagement, initiativlyst og fremdrift i samarbejdet med os, og vi trives ved at hjælpe dig, din virksomhed og lokalområdet til vækst og resultater.

Kort sagt: Vi er til for dig og din virksomhed, og vi glæder os til at inspirere dig til vækst og udvikling.

Vendersgade 74, 4. sal - 7000 Fredericia
Tlf.: 9215 0123 - info@businessfredericia.dk

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.