Kontakt os

Vendersgade 74, 4. sal - 7000 Fredericia - info@businessfredericia.dk

Medarbejdere i Business Fredericia

Kristian Bendix Drejer

Erhvervsdirektør

Læs mere
X

Kristians fokus er at skabe og udvikle en stærk profil af Fredericia som det optimale sted for erhvervsliv at være til stede i.  Deri ligger en interesse og aktivt engagement i vedvarende at sikre et erhvervsliv i vækst og udvikling gennem samarbejde mellem byens erhvervsliv, Fredericia Kommune og øvrige samarbejdspartnere.

Han hjælper mange virksomhedsejere- og ledere med blandt andet myndighedssager, erhvervskontakter og at finde nye erhvervslokaler eller placering til virksomheder i eller uden for vores by.

Kristian kommer senest fra en stilling som Erhvervschef i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere erhvervsmæssig erfaring som Udviklingschef i Ribe Erhvervs- & Turistråd, erhvervskonsulent i Kolding Erhvervsudvikling og endelig daglig leder i Dansk Hus i Polen. Han har en uddannelse som laborant, miljøtekniker, Merkonom i Ledelse og Samarbejde samt en mini MBA i ledelse fra 2014.

Lone Nielsen

Bogholder og Administration

Læs mere
X

Udover at styre bogholderi har Lone en vigtig rolle i administrationen, og hun er den hjælpsomme stemme, du møder i telefonen, når du ringer til Business Fredericia.

Lone har bred erfaring inden for bogholderi og administration og kommer senest fra en stilling hos RMG-Inspektion A/S, hvor hun har arbejdet med salgs- og kursusadministration.

Jesper Bonnén

Erhvervskonsulent

Læs mere
X

Jesper har ansvaret for bl.a. virksomhedsudvikling og -vejledning over for en bred vifte af virksomheder på tværs af størrelse og branche. Derudover har han fokus på netværksetablering, vækst- og udviklingsprojekter. Se video-intro https://youtu.be/IvkwqRTy2Xk.

Jesper kommer fra en stilling som erhvervskonsulent i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere været beskæftiget som salgschef og forretningsudvikler, adm. direktør i Danenergi A/S og markedschef i Nordjysk Elhandel A/S. Han er uddannet Cand. Merc i markedsøkonomi, som efterfølgende er suppleret med Dansk Håndværk og Industris lederuddannelse, en mini MBA i ledelse samt en coach-uddannelse.

Henriette Nørgaard

Erhvervskonsulent

Læs mere
X

Lene Bach Jørler

Udviklingskonsulent

Læs mere
X

Lene har et bredt ansvarsområde for udvikling og koordinering af vækstinitiativer i og omkring den indre by i Fredericia. Hun har fokus på at synliggøre Fredericias potentiale som handelsby og på det opsøgende arbejde over for virksomheder. P.t. har Lene også ansvaret for kontakt og service til byens butiks- og handelsvirksomheder herunder afvikling af events og oplevelser i regi af Fredericia Shopping.

Lene kommer fra en stilling som projektleder hos Messe C og har tidligere været ansat som kulturkonsulent og eventkoordinator i Fredericia Kommune samt i Erhvervsforum med servicering af byens erhvervsvirksomheder. Hun har et stort kendskab til byen, erhvervsudvikling og -netværk.

Stephen Bihl

Erhvervskonsulent

Læs mere
X

Stephen har ansvaret for iværksætter-området og arbejder med bl.a. virksomhedsvejledning og -sparring, udvikling af kurser og etablering af netværk som rådgivernetværk, mentorordning og opfinderpanel. Se video-intro https://youtu.be/0YUNPOvLyTA

Stephen kommer fra en stilling som erhvervskonsulent i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere haft stillinger som Account Manager, privatrådgiver hos EDC, erhvervskonsulent og konstitueret kommunaldirektør i Grønland samt projektleder i erhvervsudvikling.

John Pagaard

Erhvervskonsulent

Læs mere
X

John har ansvaret for at eksekvere Business Fredericias forpligtigelse i henhold til samarbejdsaftalen omkring beskæftigelse herunder at screene jobåbninger i lokale virksomheder. Han er også bindeled mellem virksomhederne, VEU og Jobcenter for at afdække uddannelsesbehov og -ønsker.

John har desuden egen konsulentvirksomhed og bidrager med en solid erhvervsmæssig baggrund fra ledende stillinger i HR-virksomheder, Anden Aktør virksomheder og har i en årrække været leder i SAS. Han har gennemført en række lederuddannelser og -kurser eksempelvis Flyvevåbnets lederuddannelse, Merkonom i Personaleudvikling og Diplomlederuddannelse.

Business Fredericia er din indgang til virksomhedssparring.

Vi står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og udfordringer - intet er for stort eller småt.

Du kommer til at mærke personligt engagement, initiativlyst og fremdrift i samarbejdet med os, og vi trives ved at hjælpe dig, din virksomhed og lokalområdet til vækst og resultater.

Kort sagt: Vi er til for dig og din virksomhed, og vi glæder os til at inspirere dig til vækst og udvikling.

Vendersgade 74, 4. sal - 7000 Fredericia
Tlf.: 9215 0123 - info@businessfredericia.dk

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.