Kontakt os

Medarbejdere i Business Fredericia

hjemmesidebillede

Kristian Bendix Drejer

Erhvervsdirektør

Læs mere
X

Kristians fokus er at skabe og udvikle en stærk profil af Fredericia som det optimale sted for erhvervsliv at være til stede i.  Deri ligger en interesse og aktivt engagement i vedvarende at sikre et erhvervsliv i vækst og udvikling gennem samarbejde mellem byens erhvervsliv, Fredericia Kommune og øvrige samarbejdspartnere.

Han hjælper mange virksomhedsejere- og ledere med blandt andet myndighedssager, erhvervskontakter og at finde nye erhvervslokaler eller placering til virksomheder i eller uden for vores by.

Kristian kommer senest fra en stilling som Erhvervschef i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere erhvervsmæssig erfaring som Udviklingschef i Ribe Erhvervs- & Turistråd, erhvervskonsulent i Kolding Erhvervsudvikling og endelig daglig leder i Dansk Hus i Polen. Han har en uddannelse som laborant, miljøtekniker, Merkonom i Ledelse og Samarbejde samt en mini MBA i ledelse fra 2014.

hjemmesidebillede

Lone Nielsen

Bogholder og Administration

Læs mere
X

Udover at styre bogholderi har Lone en vigtig rolle i administrationen, og hun er den hjælpsomme stemme, du møder i telefonen, når du ringer til Business Fredericia.

Lone har bred erfaring inden for bogholderi og administration og kommer senest fra en stilling hos RMG-Inspektion A/S, hvor hun har arbejdet med salgs- og kursusadministration.

Hjemmeside billede

Stephen Bihl

Chefkonsulent

Læs mere
X

Stephen har ansvaret for iværksætter-området og arbejder med bl.a. virksomhedsvejledning og -sparring, udvikling af kurser og etablering af netværk som rådgivernetværk, mentorordning og opfinderpanel. Se video-intro https://youtu.be/0YUNPOvLyTA

Stephen kommer fra en stilling som erhvervskonsulent i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere haft stillinger som Account Manager, privatrådgiver hos EDC, erhvervskonsulent og konstitueret kommunaldirektør i Grønland samt projektleder i erhvervsudvikling.

hjemmeside billede

Lene Bach Jørler

Chefkonsulent

Læs mere
X

Lene har et bredt ansvarsområde for udvikling og koordinering af vækstinitiativer i og omkring den indre by i Fredericia. Hun har fokus på at synliggøre Fredericias potentiale som handelsby og på det opsøgende arbejde over for virksomheder. P.t. har Lene også ansvaret for kontakt og service til byens butiks- og handelsvirksomheder herunder afvikling af events og oplevelser i regi af Fredericia Shopping.

Lene kommer fra en stilling som projektleder hos Messe C og har tidligere været ansat som kulturkonsulent og eventkoordinator i Fredericia Kommune samt i Erhvervsforum med servicering af byens erhvervsvirksomheder. Hun har et stort kendskab til byen, erhvervsudvikling og -netværk.

hjemmeside billede

Jesper Bonnén

Chefkonsulent

Læs mere
X

Jesper har ansvaret for bl.a. virksomhedsudvikling og -vejledning over for en bred vifte af virksomheder på tværs af størrelse og branche. Derudover har han fokus på netværksetablering, vækst- og udviklingsprojekter. Se video-intro https://youtu.be/IvkwqRTy2Xk.

Jesper kommer fra en stilling som erhvervskonsulent i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere været beskæftiget som salgschef og forretningsudvikler, adm. direktør i Danenergi A/S og markedschef i Nordjysk Elhandel A/S. Han er uddannet Cand. Merc i markedsøkonomi, som efterfølgende er suppleret med Dansk Håndværk og Industris lederuddannelse, en mini MBA i ledelse samt en coach-uddannelse.

David Mogensen

Chefkonsulent

Læs mere
X

David Mogensen har 15 års erfaring i at arbejde med løsninger til det danske erhvervsliv indenfor energiområdet, og har samtidig et stort lokalkendskab.
I de seneste syv år har David Mogensen været ansat hos Caverion, der er en af Nordeuropas største leverandører af tekniske løsninger og services til industri- og bygningsdrift.

Charlotte Steen Henriksen

Branding- og marketingchef, Experience Fredericia

Læs mere
X

Charlottes har et bredt ansvarsområde for udvikling af erhvervs- og ferieturismen i Fredericia. Dette sker indenfor turismeorganet Experience Fredericia, som er en del af Business Fredericia. I samarbejde med erhvervet har Charlotte fokus på branding, markedsføring, kommunikation og salg. Charlotte kommer fra en stilling som projektleder for salgs- og markedsføringssamarbejdet LEGOLAND Billund Resort og er tidligere marketingansvarlig i erhvervsturismeselskabet Inspiring Denmark. Via begge stillinger har Charlotte en god indsigt i Fredericia som turismedestination samt et stærkt netværk i området. Hun har en uddannelse som akademiøkonom indenfor turisme samt en HD i afsætning.

Chris

Chris Hermansen

Salgs- og tiltrækningschef, Experience Fredericia

Læs mere
X

Chris Hermansen har, med mere end 18 års erfaring inden for B2B salg og B2C salg, reklamesalg, de helt rigtige kompetencer til Fredericias ambitiøse turismesatsning.
Med Chris får vi nu mulighed for at sætte turbo på salg af turismeprodukterne i Fredericia, og det skal vi gøre blandt andet igennem en stærk og proaktiv salgsindsats, og ved at komme ud og fortælle om mulighederne i Fredericia, og hvor fantastisk vores by er at besøge. Alt sammen i tæt samarbejde med den øvrige organisation i Business Fredericia, samt i Fredericia Kommunes turisme og kulturafdelinger.

John Pagaard

Ekstern projektkonsulent

Læs mere
X

Som ekstern projektkonsulent, har John ansvaret for at eksekvere Business Fredericias forpligtigelser i forhold til Samarbejdsaftalen mellem LO, Fredericia Kommune og Business Fredericia – en aftale som primært omhandler lokal beskæftigelse og uddannelse/opkvalificering, samt en række projekter indenfor disse områder. Han virker desuden som bindeled mellem Business Fredericia og Jobcenter Fredericia.

John har egen konsulentvirksomhed i Fredericia og bidrager med godt kendskab til arbejdsmarkedsforhold, suppleret af en solid erhvervsmæssig baggrund fra ledende stillinger i HR-virksomheder samt Anden Aktør virksomheder og han har i en årrække været ansat som leder i SAS. Gennem årene har han gennemført en række lederuddannelser og -kurser, herunder Flyvevåbnets lederuddannelse, Merkonom i Personaleudvikling samt Diplomlederuddannelse.

Anne De Jong

Kontorelev - er pt. på barsel

Læs mere
X

Anne er vores kontorelev, hun får en bred vifte af opgaver og vil medvirke til forskellige aktiviteter.

Hun er uddannet multimediedesigner, og har arbejdet meget med udvikling af markedsføringsmateriale for forskellige virksomheder, og været administrator af deres sociale medier. Anne har flere års erfaring fra stillinger som multimediedesigner og grafiker.

 

Business Fredericia er din indgang til virksomhedssparring.

Vi står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og udfordringer - intet er for stort eller småt.

Du kommer til at mærke personligt engagement, initiativlyst og fremdrift i samarbejdet med os, og vi trives ved at hjælpe dig, din virksomhed og lokalområdet til vækst og resultater.

Kort sagt: Vi er til for dig og din virksomhed, og vi glæder os til at inspirere dig til vækst og udvikling.

Vendersgade 74, 4. sal - 7000 Fredericia
Tlf.: 9215 0123 - info@businessfredericia.dk

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.