Kontakt os

Medarbejdere i Business Fredericia

hjemmesidebillede

Kristian Bendix Drejer

Erhvervsdirektør

Læs mere
X

Kristians fokus er at skabe og udvikle en stærk profil af Fredericia som det optimale sted for erhvervsliv at være til stede i.  Deri ligger en interesse og aktivt engagement i vedvarende at sikre et erhvervsliv i vækst og udvikling gennem samarbejde mellem byens erhvervsliv, Fredericia Kommune og øvrige samarbejdspartnere.

Han hjælper mange virksomhedsejere- og ledere med blandt andet myndighedssager, erhvervskontakter og at finde nye erhvervslokaler eller placering til virksomheder i eller uden for vores by.

Kristian kommer senest fra en stilling som Erhvervschef i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere erhvervsmæssig erfaring som Udviklingschef i Ribe Erhvervs- & Turistråd, erhvervskonsulent i Kolding Erhvervsudvikling og endelig daglig leder i Dansk Hus i Polen. Han har en uddannelse som laborant, miljøtekniker, Merkonom i Ledelse og Samarbejde samt en mini MBA i ledelse fra 2014.

hjemmesidebillede

Lone Nielsen

Bogholder og Administration

Læs mere
X

Udover at styre bogholderi har Lone en vigtig rolle i administrationen, og hun er den hjælpsomme stemme, du møder i telefonen, når du ringer til Business Fredericia.

Lone har bred erfaring inden for bogholderi og administration og kommer senest fra en stilling hos RMG-Inspektion A/S, hvor hun har arbejdet med salgs- og kursusadministration.

Hjemmeside billede

Stephen Bihl

Chefkonsulent

Læs mere
X

Stephen har ansvaret for iværksætter-området og arbejder med bl.a. virksomhedsvejledning og -sparring, udvikling af kurser og etablering af netværk som rådgivernetværk, mentorordning og opfinderpanel. Se video-intro https://youtu.be/0YUNPOvLyTA

Stephen kommer fra en stilling som erhvervskonsulent i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere haft stillinger som Account Manager, privatrådgiver hos EDC, erhvervskonsulent og konstitueret kommunaldirektør i Grønland samt projektleder i erhvervsudvikling.

Maria Bejer Clausen

Erhvervskonsulent

Læs mere
X

Maria kommer med mere end et årtis erfaring indenfor udvikling, strategi og digitalisering og har arbejdet med alt fra C25 virksomheder, offentlige organisationer og til små enkeltmandsvirksomheder, herunder virksomheder indenfor Transport og Logistik. Maria har arbejdet med virksomhedsudvikling og erhvervsfremme fra begge sidder af bordet. 39-årige Maria kommer fra et job hos Erhvervshus Sydjylland, hvor hun har siddet som forretningsudviklings konsulent og kommuneansvarlig de sidste 2,5 år.

David Mogensen

Chefkonsulent, Energi & Klima

Læs mere
X

David Mogensen har 15 års erfaring i at arbejde med løsninger til det danske erhvervsliv indenfor energiområdet, og har samtidig et stort lokalkendskab.
I de seneste syv år har David Mogensen været ansat hos Caverion, der er en af Nordeuropas største leverandører af tekniske løsninger og services til industri- og bygningsdrift.

Alexander Neergaard

Marketing- og Eventkoordinator

Sanne Kjær

Erhvervs- & Uddannelseskonsulent

Læs mere
X

Sanne er oprigtig markedsføringsøkonom, men har sidenhen uddannet sig som socialrådgiver.

Tidligere beskæftigelse tæller bl.a. Kommunikations – og Marketing ansvarlig, jobkonsulent og beskæftigelsesrådgiver samt HR-konsulent.

Sanne kommer med en bred erfaring indenfor kommunikation og marketing i den private sektor, med arbejdet som jobkonsulent på beskæftigelsesindsatser i Fredericia kommune,
samt sin seneste stilling som HR-konsulent, bringer Sanne et værdifuldt perspektiv til vores team.

Ruth Axø

Erhvervsplaymaker

Læs mere
X

Ruth har de sidste 20 år arbejdet med unge i forskellige stillinger primært i Fredericia, så hun er yderst hjemmevant i arbejdet med ungeindsatsen. Sidst har Ruth siddet som fri1dsvejleder ved Fri1dspas Fredericia og har 1dligere været uddannelsesvejleder ved UU-Fredericia i 10 år.

Mette Pyrdol Christensen

Detail- og Oplevelseskonsulent

Læs mere
X

Mette kommer med 30 års erfaring fra detailbranchen, hvor hun blandt andet har arbejdet med salg, marketing, kommunikation, butiksindretning og konceptudvikling. Senest kommer hun fra en stilling som Marketing Planning Manager hos Zizzi Danmark, hvor hun i samme virksomhed startede som Retail Concept Responsible. Udover Zizzi Danmark, kan Mette også skrive Bestseller, BTX Group og Riis Retail på CV’et. Det har været en naturlig del af Mettes hverdag at yde den bedste support og sparring til et stort antal retail butikker både lokalt, nationalt og internationalt. Hun har haft det overordnede ansvar for marketing- og salgskampagner, offline- og onlinemedieplaner, messer, og butiksevents. Alt sammen med fokus på øget trafik og salg i butikkerne. Hun har ligeledes været projektleder i forhold til opbygningen og indretning af butikker og cafeer på internationalt plan. Detail karrieren startede for Mettes vedkommende som elev hos Imerco Svendborg, hvor hun siden da har fyldt rygsækken godt op med erfaringer fra detailbranchen.

Chris Hermansen

Salgs- og tiltrækningschef, Experience Fredericia

Læs mere
X

Chris Hermansen har, med mere end 18 års erfaring inden for B2B salg og B2C salg, reklamesalg, de helt rigtige kompetencer til Fredericias ambitiøse turismesatsning.
Med Chris får vi nu mulighed for at sætte turbo på salg af turismeprodukterne i Fredericia, og det skal vi gøre blandt andet igennem en stærk og proaktiv salgsindsats, og ved at komme ud og fortælle om mulighederne i Fredericia, og hvor fantastisk vores by er at besøge. Alt sammen i tæt samarbejde med den øvrige organisation i Business Fredericia, samt i Fredericia Kommunes turisme og kulturafdelinger.

Malou Trabjerg

Medie- og Eventmanager, Experience Fredericia

Læs mere
X

Malou kommer med 7 års erfaring indenfor udvikling og koordinering af internationale events. Senest har Malou været Head of Office for VM i Ridesport 2022, i MCH Messecenter Herning. Malou har ledet store såvel som små projekter og har beskæftiget sig med internationale events på dansk jord ved flere store venues rundt om i landet fx Odense Congress Center.

Bestyrelsen

Business Fredericia er din indgang til virksomhedssparring.

Vi står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og udfordringer - intet er for stort eller småt.

Du kommer til at mærke personligt engagement, initiativlyst og fremdrift i samarbejdet med os, og vi trives ved at hjælpe dig, din virksomhed og lokalområdet til vækst og resultater.

Kort sagt: Vi er til for dig og din virksomhed, og vi glæder os til at inspirere dig til vækst og udvikling.

Vendersgade 74, 4. sal - 7000 Fredericia
Tlf.: 9215 0123 - info@businessfredericia.dk

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.