Fredericia Håndværkerforening

Om Fredericia Håndværkerforening

Foreningen blev stiftet den 6. oktober 1848.
De senere år er Fredericia Håndværkerforening blevet et samlingspunkt for lokale virksomheder på tværs af alle håndværksfaglige brancher, som ønsker et socialt netværk. Foreningen koordinerer faglige og kulturelle arrangementer, virksomhedsbesøg, foredrag og selskabelige sammenkomster. Samtidig er foreningen en god indgangsvinkel til lokale håndværkere og andre interessenter. Derudover arbejder foreningen for at fremme håndværkets og industriens interesser. Foreningens formål er desuden at virke for håndværkets og industriens fremme.

Bestyrelsen


Medlemskab og kontingent
Medlemskontingentet er personligt og koster 2.500 kr. ex. moms årligt inkluderet er også et firmamedlemsskab af Business Fredericia.
Foreningen afholder 4-6 arrangementer årligt af både sociale og erhvervsrelaterede karakter.

Indmeldelse
Ønsker du at melde dig ind i Fredericia Håndværkerforening, sender du blot en mail til: info@businessfredericia.dk

Foreningens tilknytning til Varelotteriet
I 1887 stiftede danske håndværkerforeninger Alm. Dansk Vare- og Industrilotteri – i dag kendt som Varelotteriet.

Lotteriet blev stiftet med det formål at fremme dansk håndværk: Både gennem udlodningen af dansk producerede varer som præmier og gennem overskuddet, der gik til formål, der skulle fremme håndværket og komme håndværkerne til gode. Blandt andet gik overskuddet til landets tekniske skoler og støtte til håndværkere og deres enker.

I dag er varepræmierne skiftet ud med kontante pengepræmier, men både traditionen og tilknytningen til håndværkerforeningerne består stadig, da foreningerne får del i lotteriets overskud, baseret på antal solgte lodder i lokalområdet. Jo flere lodder, der sælges, jo flere midler har foreningerne til rådighed.

Fredericia Håndværkerforening råder over midlerne, som kan bruges til at fremme faget, legater til lærlinge og gode lokale formål. Derudover har Fredericia Håndværkerforening mulighed for at søge Varelotteriet om yderligere midler til særlige formål.

Spil Varelotteriet og støt Fredericia Håndværkerforening
I Varelotteriet trækkes der lod om millionerne to gange om måneden.
Med 205.000 lodder får du Danmarks bedste chance for at vinde hovedpræmien, der altid er på mindst 1.000.000 skattefrie kroner. På hvert udtrukket nummer følger også en sidegevinst til de to tilstødende lodder – det betyder, at du har endnu bedre chancer for at vinde!

Tag traditionen op og spil på dit personlige lodnummer i Varelotteriet og støt Fredericia Håndværkerforenings virke. Læs mere om spillet og find din lokale forhandler på www.varelotteriet.dk

Se medlemmer i Fredericia Håndværkerforening her.

Se arrangementer i Fredericia Håndværkerforening her.


Kontaktperson:
Sanne Kjær, sk@businessfredericia.dk, 2893 1422

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.