Netværk

Erhvervsnetværk i Business Fredericia

Netværk og networking er en af kernerne i Business Fredericia. Vi driver virksomhedsnetværk og skaber rammerne, hvor medlemmer kan mødes, netværke og få inspiration og sparring med udgangspunkt i aktuelle og fælles interesseområder.

Vi har:

  • Motions- og erhvervsnetværk
  • Mellemledernetværk
  • Bestyrelsesnetværk
  • HR-netværk
  • Iværksætternetværk
  • Leadership Fredericia

Du kan læse om de etablerede netværk herunder, men vi sætter gerne nye netværk sammen, hvis det møder et behov hos vores medlemmer. Så søger du et relevant netværk, som ikke umiddelbart findes – så kontakt til os. Vi hjælper dig også gerne med at skabe kontakt til rådgivere og virksomheder, som du har brug for.

Kontakt os på tlf. 9215 0123 eller info@businessfredericia.dk


Motions- og erhvervsnetværk

Business Fredericia er initiativtageren bag netværket, som har lyst til én gang om ugen at kombinere motion og netværk med andre erhvervsfolk.
Motions- og netværksmøderne afholdes hver mandag i Erritsø Idrætscenter kl. 6.30-8.30:  1 times motion og omklædning og kort netværksmøde over sund morgenmad. Hver 4. mandag forlænges mødet til kl. 9.00.  Da holdstørrelsen er begrænset til 24 personer, er det et krav at medlemmer er aktive og som udgangspunkt deltager hver uge.

Netværksdeltagelse koster 1.500 kr. årligt ekskl.  moms.

Er du interesseret i netværket?
Kontakt erhvervskonsulent Jesper Bonnén på tlf. 9215 0128 eller jb@businessfredericia.dk

Mellemledernetværk

Business Fredericia er initiativtageren bag netværket, der er et forum for mellemledere med fokus på personlig udvikling og lederskab.
Netværksmøderne er bygget op omkring faglige temaer med en strategisk og ledelsesmæssig vinkel, der giver inspiration og brush up – kombineret med mulighed for værdifuld erfaringsudveksling og at etablere og udvikle nye stærke relationer til ligesindede.

Netværksdeltagelse koster 8.000 kr. årligt ekskl.  moms.

Er du interesseret i netværket?
Kontakt erhvervskonsulent Jesper Bonnén på tlf. 9215 0128 eller jb@businessfredericia.dk

Bestyrelsesnetværk

Business Fredericia er initiativtageren bag etableringen af bestyrelsesnetværket, der er et eksklusivt forum for erhvervsfolk, der arbejder i virksomheders bestyrelser.
Netværket har fokus på personlig udvikling og læring gennem nye værktøjer, metoder og cases samt erfaringsudveksling mellem deltagere.
Business Fredericia faciliterer netværket og sørger for alt praktik omkring rekruttering, planlægning, indbydelse til og afvikling af netværksmøderne.

Netværksdeltagelse koster 2.500 kr. årligt ekskl. moms.

Er du interesseret i netværket?
Så kontakt erhvervskonsulent Jesper Bonnén, på tlf. 9215 0128 eller jb@businessfredericia.dk

HR-netværk

Lokalt HR-netværk for ledere og medarbejdere med dagligt fokus og ansvar for HR/personale-relaterede opgaver i en mindre eller mellemstor virksomhed. Hensigten er at give deltagerne viden, værktøjer og erfaringsudveksling, som de kan bruge aktivt i deres arbejde med at drive og udvikle HR-området i virksomheden. Kombineret med mulighed for at etablere og udvikle nye stærke relationer og sparring blandt de øvrige netværksdeltagerne. Business Fredericia faciliterer og koordinerer møderne. Netværket er gratis.

Vil du vide mere eller har spørgsmål?
Så kontakt erhvervskonsulent Benedicte Mejrup på tlf. 9215 0126 eller bm@businessfredericia.dk

Iværksætternetværk

Er du potentiel iværksætter? Nystartet iværksætter eller enkeltmandsvirksomhed? Så er netværket her muligvis noget for dig. Kom godt fra start med din idé og virksomhed ­og udnyt muligheden for at dele erfaring og sparre med andre iværksættere.
Netværksdeltagelse er gratis.

Vil du høre mere?
Så kontakt erhvervskonsulent Stephen Bihl på tlf. 9215 0127 eller sb@businessfredericia.dk

Leadership Fredericia - det lokale direktørnetværk

Business Fredericia er initiativtageren bag netværket, der er et forum for virksomhedsledere, ­ejere og direktører med fokus på forretningsudvikling, strategi og lederskab.
Netværksmøderne er bygget op omkring faglige temaer med en strategisk og ledelsesmæssig vinkel, der giver inspiration og brush up – kombineret med mulighed for at etablere og udvikle nye stærke relationer til ligesindede.
Netværksdeltagelse koster 10.000 kr. årligt ekskl.  moms.

Er du interesseret i netværket?
Kontakt erhvervskonsulent Jesper Bonnén på tlf. 9215 0128 eller jb@businessfredericia.dk

”Jeg er medlem af Business Fredericia for at udvide mit lokale netværk, og jeg har fået et nyt, stærkt netværk i Fredericia. Via netværket har jeg fået nye kunder. Jeg vil anbefale et medlemskab i Business Fredericia til alle, som er selvstændige i Fredericia. Det er et bredt netværk med mange muligheder på kryds og tværs. Der er altid mulighed for at lære noget nyt. Business Fredericia er gode til at favne mange typer virksomheder, store som små. Det kan være alt fra den store, globale virksomhed til den lille nystartede iværksætter. Når der bliver inviteret til arrangementer, så er det ofte med et relevant emne, som favner alle. Der er altid fokus på netværket!”

Mette Skygge Jensen
Startup Support

Jesper Bonnén

Erhvervskonsulent

jb@businessfredericia.dk 9215 0128

Vil du høre mere om vores netværk?

Eller har du måske selv en idé til et nyt netværk? Så tag endelig fat i os. Vi er her for dig og din virksomhed.

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.