Iværksætter

Kickstart din iværksætterdrøm

Det er fantastisk at være iværksætter. Selv at sætte kursen og dagsordenen.

Men det er også hårdt. Frustrerende og bøvlet. Du skal som iværksætter have masser af kasketter på. Det ved vi godt hos Business Fredericia.

Derfor er iværksættere og iværksætteri et af vores højt-prioriterede områder.

Vi er din indgang til iværksættersparring – ligegyldigt hvor langt du er i din iværksætterdrøm.

Vi hjælper iværksættere til vækst

Drømmer du om at starte egen virksomhed? Og har mange spørgsmål til, hvordan du kommer godt fra start? Har du en forretningsside, så lad os tage en snak og se, om det kan blive din fremtid. Er du allerede i gang med din virksomhed, kan vi også støtte dig i din videre proces. Vi er klar til at dele ud af vores erfaring og støtte dig i at etablere, drive eller vækste din virksomhed.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Gennemgang af koncept
  • Forretningsplan
  • Budgetter
  • Udarbejdelse af 'køreplan'
  • Kontakt til relevante rådgivere indenfor eksempelvis regnskab, jura, markedsføring mv.

Netværk med andre iværksættere

Det kan være meget værdifuldt at sparre med andre i samme situation som en selv, og derfor har vi taget initiativ til at etablere forskellige netværk med fokus på iværksætteri.
Iværksætternetværksmøder afholdes den 2. onsdag hver måned kl. 17.30-20.00 på Bülows Kaserne, Øster Voldgade 18, 7000 Fredericia. Tilmelding sker via vores Facebook-gruppe: Iværksætternetværket Fredericia
Derudover har vi også et åben virtuelt iværksætternetværk på Facebook: Iværksættere7000Fredericia

Vi inviterer løbende til iværksætterkurser og gratis informationsmøder, som giver dig et godt udgangspunkt for at komme videre som iværksætter.  På møderne kan du stille de spørgsmål, du brænder inde med, og du får viden og værktøjer, der hjælper dig godt fra start som iværksætter.

 ”Vi er medlem af Business Fredericia, fordi vi lever af at være på forkant med udviklingen. Den bedste måde vi kan hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretninger, er ved at følge med i de udfordringer, de står i lige nu. Aktualitet og sund fornuft er drivkraften i vores forretning.” 

”Ud over den løbende orientering omkring såvel den lokale og nationale dagsorden er Business Fredericia en fantastisk sparringspartner. De er den imaginære mur, man nogle gange har brug for at spille bold op ad. De idéer, man går med, skal prøves af –  spil bolden hen til Business Fredericia, og jeg er sikker på, at du får masser med hjem.”

Ronni Høirup 
7K Media ApS

”Jeg er medlem af Business Fredericia, fordi min virksomhed ligger i Fredericia. Vi har flere kunder fra Fredericia Kommune, men vi ønsker flere fra Trekantområdet. Jeg vil helt sikkert anbefale Business Fredericia til alle erhvervsfolk."

"Business Fredericia laver mange gode og spændende arrangementer, der giver os mulighed for at mødes og netværke med andre virksomheder. Jeg har også fået en fremragende rådgivning, da jeg havde brug for det i forbindelse med, hvad jeg mest skulle fokusere på i min virksomhed. Business Fredericia er rigtig god til at lytte og hjælpe sine medlemmer. De arbejder professionelt.”

Catija Sara Larsen
Lengua-Global

 

Læs mere her

Iværksætter Danmark
Landsdækkende forløb for iværksættere
Hjemmeside billede

Stephen Bihl

Chefkonsulent

sb@businessfredericia.dk 9215 0127

Vil du vide mere?

Vores erhvervskonsulent Stephen Bihl er specialist i iværksætteri, så har du spørgsmål, idéer eller forslag, er du velkommen til at tage fat i ham.

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.