Messer & events
Danmarks 3. største messe- & eventcenter

100 års udvikling fornægter sig ikke hos Danmarks 3. største messe- og eventcenter MESSE C i Fredericia. Men også en række af byens hotel- og konferencefaciliteter arrangerer og afholder messer og events i byen, som i sig selv byder på store oplevelser i form af historiens vingesus, teater og kultur.

MESSEC event

Spisende gæster
Op til 10.000

Gratis parkering
Op til 3.500

NYT koncept
Business Værter

Sengepladser
3.400 radius 15. min.

Experience Fredericia
hvad kan vi gøre for dig?

Experience Fredericia, som er en del af erhvervsorganisationen Business Fredericia, består af byens aktører i form af møde-, messe-, event-, konferencefaciliteter samt MESSE C, som er Danmarks 3. største messe- og eventcenter.

Fredericia er med sin placering midt i landet - lige ved E45, Lillebæltsbroen og 45 min. fra Billund Lufthavn en by, som hvert år afholder et væld af møder, konferencer, messer og events. Byen har en kapacitet som en storby men også en fleksibilitet og agilitet blandt byens aktører, som understøtter en succesfuld afholdelse af byens store som små arrangementer. Samtidigt byder byen på en placering midt i Naturpark Lillebælt samt muligheden for inddragelse af alt lige fra byens teater, over den landskendte attraktion Bridgewalking til virksomheder som f.eks. Arla og Crossbridge via konceptet "Business Værter i Fredericia" i jeres kommende arrangement.

Experience Fredericia giver dig én (gratis) indgang til erhvervet. Vi indhenter tilbud fra byens venues, når du skal afholde dit næste arrangement. Og vi arbejder løbende med såvel kommunale som private aktører for at sikre dig de bedste præmisser og muligheder i forhold til forberedelse og afholdelse af jeres arrangement. Og så er vi ganske gratis at benytte!

Planlægger du en messe eller et event?

Fredericia har mange års erfaring med planlægning og afholdelse af messer og events, hvilket skyldes en række faktorer:

 • Placering i Denmark - maks 2,5 times kørsel fra det fjerneste Danmark.
 • Trafikalt knudepunkt - E45, Lillebæltsbro, én af Danmarks største banegårde indenfor 10. minutter & Danmarks 2 største lufthavn indenfor 45. minutter.
 • Kapacitet - Op til 33.000 kvm alsidige og fleksible messefaciliteter, events med op til 12.000 spisende på én gang, , konferencefaciliteter op til 10.000 deltagere pr. dag, op til 33.000 kvm alsidige og fleksible messefaciliteter, indenfor 15 min. kørsel i og fra Fredericia findes 3.400 sengepladser eller 1.772 værelser.
 • Muligheder udenfor mødelokalet - Naturpark Lillebælt, Den kongelige fæstningsby Fredericia, Teaterbyen Fredericia og meget mere.

 

Messer og events
Fredericia byder på mange års erfaring og anerkendelse

"Det handler om engagement, udstråling og vilje til at servicere om de kunder der kommer". "Fredericia har den rette kapacitet og er en hyggelig by at være i". "Fredericia har erfaringen i at tage imod gæster fra hele verdenen". Dette er nogle af de ord, som vores kunder sætter på Fredericia som møde, konference, messe og event by.

Hoteller konference Fredericia
MESSE C messer og events
MESSE C messer og events
Hotel Fredericia møder og konferencer
Hotel Trinity
Kryb I Ly Kro møder og konferencer
MESSE C messer og events

Business Værter i Fredericia NYT koncept

Fredericia er kendt udover Danmarks grænser for den know-how, der ligger blandt kommunens virksomheder indenfor "Energi & Klima" samt "Transport & Logistik". Som noget nyt byder en række af byens og Danmarks største og stærkeste brands indenfor i form af gratis oplæg og rundvisninger, når du afholder dit arrangement eller event i byen.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at benytte konceptet.

Business Værter i Fredericia

Virksomheder byder Jer velkommen

En række af Fredericias største og stærkeste brands byder velkommen i form af gratis oplæg eller rundvisninger, når I afholder jeres arrangement. Kontakt os og hør mere om mulighederne for at benytte sig af Business Værter i Fredericia konceptet.

Byen Frederikcia hvad gemmer sig bag byporte og voldanlæg?

Fredericia er en del af Trekantområdet, som er Danmarks næst største byområde med 350.000 indbyggere. Her er kort afstande til et væld af muligheder både indenfor og udenfor Fredericias porte. Med maks. 4 km. til centrum fra langt de fleste af vores hotel-, konference- og messefaciliteter oplever I nemt bystranden, det nye urbane byområde Kanalbyen, smukke gamle huse, voldanlæg og meget mere. Se mere om Fredericia by på Visit Fredericia. Søger I teambuilding eller unikke oplevelser hvor f.eks. byens Teater, de store Mærsk skibe i byens havn eller Lillebæltsbroen inddrages, er vi også klar til at hjælpe.

Fredericia møder og konferencer
Cirkelbroen Fredericia
Cruise Fredericia møder og konferencer
Kanalbyen møder og konferencer
Lillebælt Fredericia
Den gamle bydel Fredericia
Møder og konferencer Fredericia

Ja, tak giv mig et uforpligtende opkald på 20. min.

  Navn (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Giv mig et kald, prøv gerne dag/tid

  Få et indblik i Fredericias møde-, konference-messe- og overnatningsfaciliteter.

  Samt hør om vores nye koncept "Business Værter i Fredericia", hvor en række af byens største virksomheder byder velkommen med et gratis oplæg eller en rundvisning, når I afholder jeres arrangement i Fredericia.

  Chris Hermansen

  Salgs- og tiltrækningschef, Experience Fredericia

  9243 4506 ch@businessfredericia.dk Læs mere

  Få et indblik i Fredericias møde-, konference-messe- og overnatningsfaciliteter.

  Samt hør om vores nye koncept "Business Værter i Fredericia", hvor en række af byens største virksomheder byder velkommen med et gratis oplæg eller en rundvisning, når I afholder jeres arrangement i Fredericia.

  Hotel-, konference- og eventfaciliteter

  Fuglsangcentret

  Fuglsangscentret, der er placeret midt i naturskøn park og skov, er ejet af Dansk Blindesamfund, hvilket betyder et stort fokus på at levere moderne men også sanselige møder og konferencer.

  Trinity konferencer

  Trinity Hotel & Konference Center

  Placering 1 km fra E45, topmoderne IT og AV udstyr, beliggenhed midt i naturen og en udsigt til Lillebælt samt Den Gamle Lillebæltsbro byder gæsterne velkommen.

  Hotel Medio

  Med en placering midt mellem Middelfart og Fredericia og kun få minutter til motorvejen byder det familiedrevet Hotel Medio på centralt placeret mødelokaler.

  Hotel Postgaarden

  Fredericias ældste hotel fra 1880 har en placering midt i den gamle bydel i Fredericia. Hotellet byder på mødefaciliteter i charmerende rammer med nærhed til byens stemning.

  Kryb I Ly Kro

  En af Danmarks ældste og smukkeste storkroer byder på møder i historiske rammer og et køkken, der er kendt for sine mange klassiske retter.

  Hotel Gammel Havn møder og konferencer

  Hotel Gammel Havn

  Beliggende i den historiske del af Fredericia tæt på byens mindesmærker, bystranden, aftenliv og det grønne store voldanlæg byder det stemningsfyldte hotel mødegæsterne velkommen.

  Hotel Fredericia

  Gåafstand til MESSE C, moderne møde- og konferencefaciliteter, en placering særdeles tæt på E45 samt hyggelige lounge områder og grønne terrasser byder gæsterne velkommen.

  Danhostel Frederericia møder og konferencer Trekantsområdet

  Danhostel Fredericia & Kursuscenter

  Vandrehjem med fantastisk udsigt til skøn natur og gåafstand til MESSE C. Nabo er også Danmarks største Idrætscenter, som giver fri adgang til en række faciliteter.

  DanCamps TrelceNæs møder og konferencer

  DanCamps Trelde Næs

  Med udsigt til Trelde Næs, som er én af Danmarks 15 Naturkanon attraktioner, byder Dancamps Trelde Næs på smukke rammer og unikke muligheder for afholdelse af møder og events.

  Hvordan hjælper Experience Fredericia?

  Se mere

  Møder

  Se mere

  Konferencer

  Se mere

  Messer & events

  Se mere
  newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrev Experience Fredericia