Konference
Jylland

Fredericia er et rigtigt godt bud, hvis du skal bruge et konferencecenter i Jylland. Du finder ikke en mere central by i Danmark, der samtidigt har en kapacitet og muligheder i området, som måler sig med selv de største byer i Danmark. Experience Fredericia hjælper dig med at skabe et overblik over faciliteter og muligheder i området - og vores hjælpe er ganske gratis.

Trinity konferencer

Centralt
Indenfor 2 timer

Gratis parkering
Ved venues

NYT koncept
Business Værter

Sengepladser
3.400 radius 15. min.

Experience Fredericia
hvad kan vi gøre for dig?

Experience Fredericia, som er en del af erhvervsorganisationen Business Fredericia, består af byens aktører i form af møde-, messe-, event- og konferencefaciliteter og herunder også MESSE C, som er Danmarks 3. største messecenter.

En konference i Fredericia betyder en placering midt i Trekantsområdet lige ved E45, Lillebæltsbroen og kun ca. 45 min. fra Billund Lufthavn. Byen formår at kombinere stor kapacitet med fleksibilitet og agilitet blandt byens aktører, som på succesfuld vis understøtter de mange møder, konferencer, messer og events, som hvert år afholdes i byen. Samtidigt byder Fredericia på en placering midt i Naturpark Lillebælt samt muligheden for inddragelse af alt lige fra byens teater, over den landskendte attraktion Bridgewalking til virksomheder som f.eks. Arla og Crossbridge via konceptet "Business Værter i Fredericia" i jeres kommende arrangement.

Experience Fredericia giver dig én (gratis) indgang til erhvervet. Vi indhenter tilbud fra byens venues, når du skal afholde dit næste arrangement. Og vi arbejder løbende med såvel kommunale som private aktører for at sikre dig de bedste præmisser og muligheder i forhold til forberedelse og afholdelse af jeres arrangement. Og så er vi ganske gratis at benytte!

Er du konferenceplanlægger?

Fredericia har mange års erfaring med planlægning og afholdelse af konferencer, hvilket skyldes en række vigtige faktorer:

 • Placering i Denmark - maks 2,5 times kørsel fra det fjerneste Danmark.
 • Trafikalt knudepunkt - E45, Lillebæltsbro, én af Danmarks største banegårde indenfor 10. minutter & Danmarks 2 største lufthavn indenfor 45. minutter.
 • Kapacitet - Indenfor 15 min. kørsel til Fredericia findes 3.400 sengepladser, 1.772 værelser, konferencefaciliteter op til 10.000 deltagere pr. dag, op til 33.000 kvm alsidige og fleksible messefaciliteter.
 • Muligheder udenfor mødelokalet - Naturpark Lillebælt, Den kongelige fæstningsby Fredericia, Teaterbyen Fredericia og meget mere.

 

Konference Jylland
Fredericia byder på mange års erfaring og anerkendelse

Konference faciliteterne i Fredericia byder på en placering med blot 21/2 time til de fjerneste dele af Danmark. Danmarks 2 største lufthavn og en banegård, som er knudepunkt til resten af landet. Byen er hurtig og nem at komme til og du finder hotel- og konferencefaciliter med rigeligt af gratis p-pladser, skov eller vand lige i baghaven, AV og IT udstyr i topklasse og ikke mindst en god jydsk tilgang, hvor tingene skal være i orden.

Hoteller konference Fredericia
Hotel Gammel Havn
MESSE C møder og konferencer
Kryb I Ly Kro møder og konferencer
Hotel Trinity
Hotel Trinity møder og konferencelokale
Messe C konference
Hotel Fredericia konference

Business Værter i Fredericia NYT koncept

Fredericia er kendt udover Danmarks grænser for den know-how, der ligger blandt kommunens virksomheder indenfor "Energi & Klima" samt "Transport & Logistik". Som noget nyt byder en række af byens og Danmarks største og stærkeste brands indenfor i form af gratis oplæg og rundvisninger, når du afholder dit arrangement eller event i byen.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at benytte konceptet.

Business Værter i Fredericia

Virksomheder byder Jer velkommen

En række af Fredericias største og stærkeste brands byder velkommen i form af gratis oplæg eller rundvisninger, når I afholder jeres arrangement. Kontakt os og hør mere om mulighederne for at benytte sig af Business Værter i Fredericia konceptet.

Byen Frederikcia hvad gemmer sig bag byporte og voldanlæg?

Fredericia er en del af Trekantområdet, som er Danmarks næst største byområde med 350.000 indbyggere. Her er kort afstande til et væld af muligheder både indenfor og udenfor Fredericias porte. Med maks. 4 km. til centrum fra langt de fleste af vores hotel-, messe-, event-, og konferencefaciliteter oplever I nemt bystranden, det nye urbane byområde Kanalbyen, smukke gamle huse, voldanlæg og meget mere. Se mere om byen på Visit Fredericia. Søger I teambuilding eller unikke oplevelser hvor f.eks. byens Teater, Lillebælt eller Lillebæltsbroen inddrages, er vi også klar til at hjælpe.

Fredericia møder og konferencer
Den gamle bydel Fredericia
Cirkelbroen Fredericia
Cruise Fredericia møder og konferencer
Lillebælt Fredericia
Møder og konferencer Fredericia
Kanalbyen møder og konferencer

Ja, tak giv mig et uforpligtende opkald på 20. min.

  Navn (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Giv mig et kald, prøv gerne dag/tid

  Få et indblik i Fredericias møde-, konference-messe- og overnatningsfaciliteter.

  Samt hør om vores nye koncept "Business Værter i Fredericia", hvor en række af byens største virksomheder byder velkommen med et gratis oplæg eller en rundvisning, når I afholder jeres arrangement i Fredericia.

  Chris Hermansen

  Salgs- og tiltrækningschef, Experience Fredericia

  9243 4506 ch@businessfredericia.dk Læs mere

  Få et indblik i Fredericias møde-, konference-messe- og overnatningsfaciliteter.

  Samt hør om vores nye koncept "Business Værter i Fredericia", hvor en række af byens største virksomheder byder velkommen med et gratis oplæg eller en rundvisning, når I afholder jeres arrangement i Fredericia.

  Oversigt faciliteter
  Møder, konferencer, messer & events

  DanCamps TrelceNæs møder og konferencer

  DanCamps Trelde Næs

  Med udsigt til Trelde Næs, som er én af Danmarks 15 Naturkanon attraktioner, byder Dancamps Trelde Næs på smukke rammer og unikke muligheder for afholdelse af møder og events.

  Trinity konferencer

  Trinity Hotel & Konference Center

  Placering 1 km fra E45, topmoderne IT og AV udstyr, beliggenhed midt i naturen og en udsigt til Lillebælt samt Den Gamle Lillebæltsbro byder gæsterne velkommen.

  MESSE C

  Danmarks 3. største messe- og eventcenter, en placering midt i landet, 100 års erfaring, det nyeste AV-udstyr, kapacitet til flere end 10.000 konferencegæster og 3.500 gratis p-pladser kendetegner MESSE C.

  Hotel Medio

  Med en placering midt mellem Middelfart og Fredericia og kun få minutter til motorvejen byder det familiedrevet Hotel Medio på centralt placeret mødelokaler.

  Danhostel Frederericia møder og konferencer Trekantsområdet

  Danhostel Fredericia & Kursuscenter

  Vandrehjem med fantastisk udsigt til skøn natur og gåafstand til MESSE C. Nabo er også Danmarks største Idrætscenter, som giver fri adgang til en række faciliteter.

  Kryb I Ly Kro

  En af Danmarks ældste og smukkeste storkroer byder på møder i historiske rammer og et køkken, der er kendt for sine mange klassiske retter.

  Hotel Gammel Havn møder og konferencer

  Hotel Gammel Havn

  Beliggende i den historiske del af Fredericia tæt på byens mindesmærker, bystranden, aftenliv og det grønne store voldanlæg byder det stemningsfyldte hotel mødegæsterne velkommen.

  Fuglsangcentret

  Fuglsangscentret, der er placeret midt i naturskøn park og skov, er ejet af Dansk Blindesamfund, hvilket betyder et stort fokus på at levere moderne men også sanselige møder og konferencer.

  Hotel Fredericia

  Gåafstand til MESSE C, moderne møde- og konferencefaciliteter, en placering særdeles tæt på E45 samt hyggelige lounge områder og grønne terrasser byder gæsterne velkommen.

  Hotel Postgaarden

  Fredericias ældste hotel fra 1880 har en placering midt i den gamle bydel i Fredericia. Hotellet byder på mødefaciliteter i charmerende rammer med nærhed til byens stemning.

  Hvordan hjælper Experience Fredericia?

  Se mere

  Møder

  Se mere

  Konferencer

  Se mere

  Messer & events

  Se mere
  newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrev Experience Fredericia