Mødelokale
Jylland

Fredericia byder på mødelokaler i Trekantsområdet, som benyttes af gæster fra hele landet. Vi er en af Danmarks mindre byer, men som mødedestination har vi en kapacitet og erfaring som en storby. Kontakt os meget gerne, vi hjælper med overblik over faciliteter og muligheder - og det er ganske gratis.

Hotel Fredericia møder og konferencer

Motorvej
Maks. 5 km fra venues

Gratis parkering
Ved venues

Banegård
Maks. 5 km. fra venues

Sengepladser
3.400 radius 15. min.

Experience Fredericia
hvad kan vi gøre for dig?

Experience Fredericia, som er en del af erhvervsorganisationen Business Fredericia, består af byens aktører i form af møde-, event- og konferencefaciliteter samt MESSE C, som er Danmarks 3. største messe- og eventcenter.

Fredericia er med sin placering midt i landet - lige ved E45, Lillebæltsbroen og 45 min. fra Billund Lufthavn en by, som hvert år afholder et væld af møder, konferencer, messer og events. Byen har en kapacitet som en storby men også en fleksibilitet og agilitet blandt byens aktører, som understøtter en succesfuld afholdelse af byens store som små arrangementer. Samtidigt byder byen på en placering midt i Naturpark Lillebælt samt muligheden for inddragelse af alt lige fra byens teater, over den landskendte attraktion Bridgewalking til virksomheder som f.eks. Arla og Crossbridge via konceptet "Business Værter i Fredericia" i jeres kommende arrangement.

Experience Fredericia giver dig én (gratis) indgang til erhvervet. Vi indhenter tilbud fra byens venues, når du skal afholde dit næste arrangement. Og vi arbejder løbende med såvel kommunale som private aktører for at sikre dig de bedste præmisser og muligheder i forhold til forberedelse og afholdelse af jeres arrangement. Og så er vi ganske gratis at benytte!

Er du mødebooker?

Er du til kro med historisk charme, møde og konferencecentre med alt i AV og IT udstyr, mindre mødehoteller placeret i hjertet af Fredericia eller møder afholdt i det fri på Trelde Næs, så er nedenstående fælles for alle:

 • Midt i Denmark - maks 2,5 times kørsel fra det fjerneste Danmark.
 • Trafikalt knudepunkt - E45, Lillebæltsbro, én af Danmarks største banegårde indenfor 10. minutter & Danmarks 2 største lufthavn indenfor 45. minutter.
 • Erfaring - Fredericia er en af Danmarks helt store spillere i forhold til afholdelse af møder, konferenser, messer og events og er derfor en erfaren medspiller i forhold til planlægning og afvikling.
 • Kapacitet som en storby - Fredericia har erfaring med såvel de små som helt store arrangementer og har indenfor 15. min. kørsel mere end 3.400 sengepladser.
 • Priser & charme som en mindre by - Den gamle bydel, det nye urbane Kanalbyen, bystranden og meget mere. Charme og kapacitet til jydske priser.
 • Muligheder udenfor mødelokalet - Naturpark Lillebælt, Den kongelige fæstningsby Fredericia, Teaterbyen Fredericia og meget mere.

 

Mødelokaler Jylland
Fredericia byder anerkendt standard og høj diversitet

Mødefaciliteterne i Fredericia byder på en placering midt i Danmark med blot 2 timer til alle dele af landet. Danmarks 2 største lufthavn og en banegård, som er knudepunkt til resten af landet. Byen er hurtig og nem at komme til og du finder en bred række af møde-, event- og konferencefaciliteter, hvor standard og stemning er i top. Hold f.eks. jeres næste møde på en af Danmarks smukkeste og mest historiske Storkroer, på byens Boutique & City hotel eller midt i naturskønne omgivelser med udsigt til Madsby-enge, Naturpark Lillebælt eller Trelde Næs.

Hoteller konference Fredericia
MESSE C møder og konferencer
Hotel Fredericia konference
Kryb I Ly Kro møder og konferencer
Hotel Trinity møder og konferencelokale
Trinity møder og konferencer
MESSE C messer og events
Hotel Trinity
Hotel Gammel Havn
Fuglsangcentret møder og konferencer

Byen Frederikcia hvad gemmer sig bag byporte og voldanlæg?

Fredericia er en del af Trekantområdet, som er Danmarks næst største byområde med 350.000 indbyggere. Her er kort afstande til et væld af muligheder både indenfor og udenfor Fredericias porte, se mere om byen på visitfredericia.dk. Med maks. 4 km. til centrum fra langt de fleste af vores hotel-, konference- og messefaciliteter oplever I nemt bystranden, det nye urbane byområde Kanalbyen, smukke gamle huse, voldanlæg og meget mere. Søger I teambuilding eller unikke oplevelser hvor f.eks. byens Teater, de store Mærsk skibe i byens havn eller Lillebæltsbroen inddrages, er vi også klar til at hjælpe.

Fredericia møder og konferencer
Den gamle bydel Fredericia
Cruise Fredericia møder og konferencer
Kanalbyen møder og konferencer
Teatret Fredericia
Cirkelbroen Fredericia
Lillebælt Fredericia
Møder og konferencer Fredericia

Business Værter i Fredericia - NYT virksomheder byder velkommen

Fredericia er kendt udover Danmarks grænser for den know-how, der ligger blandt kommunens virksomheder indenfor "Energi & Klima" samt "Transport & Logistik". Som noget nyt byder en række af byens og Danmarks største og stærkeste brands indenfor i form af gratis oplæg og rundvisninger, når du afholder dit arrangement eller event i byen.

Business Værter i Fredericia

Virksomheder byder Jer velkommen

En række af Fredericias største og stærkeste brands byder jer velkommen med gratis oplæg eller rundvisninger, når I holder jeres arrangement i Fredericia. Kontakt os og hør mere om mulighederne for at benytte konceptet Business Værter i Fredericia.

Ja, tak giv mig et uforpligtende opkald på 20. min.

  Navn (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Giv mig et kald, prøv gerne dag/tid

  Få et indblik i Fredericias møde-, konference-messe- og overnatningsfaciliteter.

  Samt hør om vores nye koncept "Business Værter i Fredericia", hvor en række af byens største virksomheder byder velkommen med et gratis oplæg eller en rundvisning, når I afholder jeres arrangement i Fredericia.

  Chris Hermansen

  Salgs- og tiltrækningschef, Experience Fredericia

  9243 4506 ch@businessfredericia.dk Læs mere

  Få et indblik i Fredericias møde-, konference-messe- og overnatningsfaciliteter.

  Samt hør om vores nye koncept "Business Værter i Fredericia", hvor en række af byens største virksomheder byder velkommen med et gratis oplæg eller en rundvisning, når I afholder jeres arrangement i Fredericia.

  Oversigt faciliteter
  Møder, konferencer, messer & events

  Hotel Medio

  Med en placering midt mellem Middelfart og Fredericia og kun få minutter til motorvejen byder det familiedrevet Hotel Medio på centralt placeret mødelokaler.

  Fuglsangcentret

  Fuglsangscentret, der er placeret midt i naturskøn park og skov, er ejet af Dansk Blindesamfund, hvilket betyder et stort fokus på at levere moderne men også sanselige møder og konferencer.

  Trinity konferencer

  Trinity Hotel & Konference Center

  Placering 1 km fra E45, topmoderne IT og AV udstyr, beliggenhed midt i naturen og en udsigt til Lillebælt samt Den Gamle Lillebæltsbro byder gæsterne velkommen.

  Hotel Gammel Havn møder og konferencer

  Hotel Gammel Havn

  Beliggende i den historiske del af Fredericia tæt på byens mindesmærker, bystranden, aftenliv og det grønne store voldanlæg byder det stemningsfyldte hotel mødegæsterne velkommen.

  Danhostel Frederericia møder og konferencer Trekantsområdet

  Danhostel Fredericia & Kursuscenter

  Vandrehjem med fantastisk udsigt til skøn natur og gåafstand til MESSE C. Nabo er også Danmarks største Idrætscenter, som giver fri adgang til en række faciliteter.

  Hotel Postgaarden

  Fredericias ældste hotel fra 1880 har en placering midt i den gamle bydel i Fredericia. Hotellet byder på mødefaciliteter i charmerende rammer med nærhed til byens stemning.

  DanCamps TrelceNæs møder og konferencer

  DanCamps Trelde Næs

  Med udsigt til Trelde Næs, som er én af Danmarks 15 Naturkanon attraktioner, byder Dancamps Trelde Næs på smukke rammer og unikke muligheder for afholdelse af møder og events.

  Hotel Fredericia

  Gåafstand til MESSE C, moderne møde- og konferencefaciliteter, en placering særdeles tæt på E45 samt hyggelige lounge områder og grønne terrasser byder gæsterne velkommen.

  MESSE C

  Danmarks 3. største messe- og eventcenter, en placering midt i landet, 100 års erfaring, det nyeste AV-udstyr, kapacitet til flere end 10.000 konferencegæster og 3.500 gratis p-pladser kendetegner MESSE C.

  Kryb I Ly Kro

  En af Danmarks ældste og smukkeste storkroer byder på møder i historiske rammer og et køkken, der er kendt for sine mange klassiske retter.

  Hvordan hjælper Experience Fredericia?

  Se mere

  Møder

  Se mere

  Konferencer

  Se mere

  Messer & events

  Se mere
  newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrev Experience Fredericia