Byen bindes sammen og styrkes med nationalt Citynetværk

Hvordan sikrer man fremtidens handelsbyer i Danmark, hvordan binder man byerne sammen, når nye bydele opstår og hvordan tackler man globale og lokale udfordringer, så handelsbyerne består. Det var blandt emnerne, da CityChefer i går afholdt netværksdag hos Business Fredericia.

Erhvervsorganisationen havde til lejligheden inviteret en række oplægsholdere, der med deres indlæg satte strøm til den efterfølgende debat og videndeling. Blandt talerne var Direktør for Lokale og Anlægsfonden, Esben Danielsen, Centermanager fra DEAS Lotte Vestergaard, men også Fredericias Borgmester Jacob Bjerregaard.

Sammen med erhvervsnetværket CityChefer var Business Fredericia med til at opstille rammen for en visionær dag om fremtiden. Borgmester Jacob Bjerre talte på netværksmødet om vigtigheden af at udvikle bymidten til fremtiden, samtidig med at de øvrige byprojekter og bydele tænkes ind.

”For det første er jeg glad for, at Fredericia står sammen om fremtidens bymidte. Vi har i byrådet fokus på at skabe sammenhæng og dynamik mellem bymidten og Kanalbyen, men også mellem bymidten og de øvrige udviklingsprojekter i byen. Derudover skal vi naturligvis være med til at skabe de bedste rammer for at drive detailhandel og oplevelser i Fredericia. Fredericia har de senere år gennemgået en gennemgribende positiv forandring, og denne understøtter vi nu for at styrke nutidens, men også fremtidens handelsby. Vi har nedsat et byforum, der både skal imødegå den stigende nethandel og fastholde en attraktiv bymidte med fokus på videre udvikling. I denne sammenhæng er det derfor altid frugtbart at høre, hvad andre byer med lignende problemstillinger gør,” sagde Jacob Bjerregaard efter mødet.

Læs hele pressemeddelelsen her

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.