Business Fredericia aktiverer sit eksterne rådgivernetværk i Corona-krisen

Verden, Europa og Danmark er i disse tider ramt af Corona-krisen. Det har store sundhedsmæssige konsekvenser, men også økonomiske. Hos Business Fredericia har vi derfor valgt at aktivere vores eksterne rådgivernetværk for at hjælpe medlemmerne. 

Vi har besluttet i Business Fredericia at tage så meget på vores skuldre som vi kan. I disse dage med pressemøder, hjælpepakker og daglige meldinger rettet mod befolkning og erhvervsliv, opstår der mange spørgsmål, hvorfor det er vigtigt, at vi aktiverer organisationens eksterne rådgivernetværk til gavn for byens erhvervsliv.

Det er erhvervskonsulent Stephen Bihl, som har kontakt til rådgiverne heriblandt advokater, revisorer og andre erhvervsrådgivere for at høre om, de vil hjælpe i denne Corona-situation. Meldingen fra de eksterne rådgivere er, at de er klar til at bakke op og hjælpe til. De fortæller, at de allerede er blevet kontaktet af flere af deres eksisterende kunder, og det er klart, at de også har en interesse i, at alle kommer godt igennem denne tid.

Stephen Bihl vil koordinere henvendelser og forespørgsler fra virksomheder i forhold til at bringe de rette rådgivere i spil.

Kontakt Stephen Bihl på 9215 0127, sb@businessfredericia.dk

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.