Pressemeddelelse: Salgs- og marketingschef til Experience Fredericia på plads

Det bliver den 44-årige Charlotte Steen Henriksen, der skal stå i spidsen for salg- og markedsføring i det ny turismeorgan, under Business Fredericia, Experience Fredericia. Med en bred erfaring indenfor erhverv, kommunikation og branding har man fundet den helt rigtige kandidat.

Charlotte Steen Henriksen har, med mere end 20 års erfaring inden for salg, projektledelse, partnerskaber, markedsføring, PR og events, de helt rigtige kompetencer til Fredericias ambitiøse turismesatsning.

“Charlotte er det helt rigtige match til opgaven. Det er derfor en glæde, at vi har fundet en dygtig kandidat, der har alle de kompetencer, som vi efterspørger. Med Charlotte får vi nu mulighed for at sætte turbo på udviklingen af turismeområdet i Fredericia, og det skal vi gøre blandt andet igennem en branding indsats, og ved at komme ud og fortælle om følelsen af Fredericia og hvor fantastisk vores by er at besøge. Alt sammen i tæt samarbejde med den øvrige organisation i Business Fredericia, i Byforum samt i Fredericia Kommunes turismeafdeling,” siger Direktør for Messe C og Næstformand i Business Fredericia, Grete Højgaard og tilføjer:

“Det er alt sammen til gavn for vores borgere i almindelighed, men i særdeleshed for turisterne, der forhåbentlig kommer til at fylde godt op i såvel vores detailhandel, som på hoteller, caféer, kulturinstitutioner og restaurantionsliv.”

 

Charlotte Steen Henriksen: Fredericia har et kæmpe potentiale

“Fredericia har et kæmpe potentiale inden for oplevelsesindustrien. Byen har nogle enormt stærke erhvervsmæssige styrkepositioner. Derfor jeg ser også en række spændende muligheder i forhold til at løfte opgaven og tiltrække flere arrangementer, events og gæstedøgn, samt sikre positiv omtale, styrke netværket på tværs af aktører i Fredericia, og i det hele taget sikre positive gæsteoplevelser,” fortæller Charlotte Steen Henriksen og slutter:

“Jeg glæder mig til at arbejde for Fredericia. Jeg kommer med en stor portion energi, entusiasme og tror på muligheder i stedet for begrænsninger. Sammen kan vi løfte byens turismeområder til nye højder.”

 

Bliver en del af Business Fredericia

“Vi ser frem til samarbejdet med Charlotte Steen Henriksen, og byder hende velkommen i en organisation, der arbejder for at sikre erhvervet de bedste muligheder og betingelser. Samtidig får hun ansvar for at videreudvikle Experience Fredericia, således, at vores turismeaktører får den sparring, knowhow og drive, som er nødvendig i konkurrencen om turister,” udtaler Erhvervsdirektør for Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer.

Charlotte Steen Henriksen kommer fra en stilling som projektleder i samarbejdet: Legoland Billund Resort.

 

Om Experience Fredericia

Experience Fredericia er skabt på baggrund af en tæt dialog med erhvervslivet, forvaltning og politikere. Experience Fredericia arbejder blandt andet med:

  • Der skal udarbejdes en turismestrategi i tæt samarbejde mellem Fredericia Kommune og turismeerhvervet i Fredericia.
  • Hoteller og konferencevirksomheder i Fredericia har dannet et netværk, som afløser det tidligere Meeting Lillebælt. Målet er at styrke erhvervsturismen i Fredericia.
  • Bestyrelsen i Business Fredericia har besluttet, at Experience Fredericia fremover udpeger et bestyrelsesmedlem til Business Fredericias bestyrelse i stedet for det medlem, der hidtil er udpeget af Inspiring Denmark.
  • For at understøtte erhvervsindsatsen for Fredericias turismeerhverv vil Business Fredericia fra 2021 varetage sekretariatsbetjening af Experience Fredericia.
  • Der skal være et tæt samarbejde mellem Fredericia Kommunes indsatser inden for event, turisme og oplevelsesøkonomi, Experience Fredericia og Business Fredericia.
  • Salg og marketing for erhvervsturisme styrkes. Der afsættes ét årsværk, som skal understøtte dette. Ressourcer stilles til rådighed af Fredericia Kommune.
  • Der afsættes midler til branding og markedsføring. Midlerne ydes via erhvervet/Experience Fredericia i samarbejde med Fredericia Kommune.

 

Kristian Bendix Drejer

Kristian Bendix Drejer

2082 3229 kbd@businessfredericia.dk
newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.