Nytårshilsen fra Business Fredericias erhvervsdirektør & videohilsen fra Business Fredericias formand

Kære alle,

Imens vaccinationsprogrammer heldigvis er ved at blive rullet ud, siger vi farvel til et 2020, som vi aldrig havde set komme. Både det danske og fredericianske erhvervsliv gik styrket ind i 2020 med en forventning om endnu et år med vækst, udvikling og fremgang.

Business Fredericia startede traditionen tro med en fænomenal nytårskur, hvor vi hilste godt nytår og lyttede til indslag fra scenen på Fredericia Teater. Vi nåede senere vores generalforsamling, hvor tidligere Minister og Formand for FN’s generalforsamling, Mogens Lykketoft, talte om Verdensmål, bæredygtighed og klima i en kontekst, der giver erhvervslivet værdi.

Få dage senere var Danmark lukket helt ned, som følge af COVID-19.

Hos Business Fredericia har vi, siden starten i 2015 hjulpet, serviceret og arbejdet med og for jer medlemmer. Det har vi høstet ros for, men vi løber ikke fra, at vi i DI’s årlige måling faldt 22 pladser. Vi lytter og arbejder allerede nu og i 2021 videre med de problemstillinger, som I har påpeget i målingen. Det sker i tæt dialog med jer og Fredericia Kommune. Sammen skal vi udvikle Fredericia og give jeres virksomheder de bedste muligheder for at nå jeres visioner.

2020 blev et år med brandslukninger, genopbygning og styrkelse af vores fællesskab. Sammen har vi fået Fredericia bedst muligt gennem sundhedskrisen. Tak til alle, der har bidraget med alt fra voucher-kampagner, innovative ideer og nytænkning.

Vi går mod lysere tider, og kunne allerede i november melde, at vi havde rundet 800 medlemmer, hvilket gør os til den største erhvervsorganisation ud fra antal indbyggere. Tusinde tak for jeres tillid.

Vi ønsker jer et lykkebringende nytår med en hilsen fra Business Fredericias Bestyrelsesformand Bent Jensen.

De bedste hilsner
Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer og hele teamet hos Business Fredericia.

Se videohilsen fra Bent Jensen (husk at hente videoen): https://cloud.dokumentaristen.com/index.php/s/g62bqe6f4Pfg9Nt

Kristian Bendix Drejer

Kristian Bendix Drejer

2082 3229 kbd@businessfredericia.dk
newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.