Samarbejdsaftalen om flere i arbejde og Coronakrisens påvirkninger

Foto venligst lånt af Fredericia Avisen

Business Fredericia havde inviteret medlemmer der bidrager til samarbejdstalen til minikonference i MesseC, hvor man blandt andet fik snakket om konsekvenserne af coronakrisen og indsatsen fra Fredericia Kommunes side.

Det var John Pagaard fra Business Fredericia, der var konferencier ved dagens arrangement i MesseC. Det har været småt med arrangementer fra Business Fredericia i forhold til hvad medlemmerne har vænnet sig til. Årsagen har været coronakrisen og de udfordringer med forsamlingsmulighederne, der nu har været. Men med god plads mellem stolene og et kontrolleret antal deltagere kunne man nu give noget feed back på situationen og tale om samarbejdsaftalen.

Borgmester Jacob Bjerregaard startede konferencen med at give et overblik set fra borgmesterstolen og Fredericia Kommune. Her slog han fast at udfordringerne havde været mange, og da man i sin tid indgik samarbejdsaftalen med erhvervslivet, havde man ingen ide om at der ville komme en coronakrise:

»Det kunne ingen jo forvente. Men vi har formået at klare os indtil videre ved at være fleksible og tænke nyt. Og faktisk mener jeg vi skal tage det bedste fra vores erfaringer med coronakrisen med os«, sagde Jacob Bjerregaard…. Læs hele artiklen her

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.