Logo

Webinar – Find din virksomheds økonomiske smertegrænse

place
Online
time
8:30-9:15
calender
1. april 2020

Webinaret er afholdt – se eller gense det her.


Coronavirus presser tusindvis af virksomheders økonomi! En helt ny opgørelse fra revisorforeningen FSR viser, at hvert syvende selskab allerede kæmper med en lav indtjening og lav eller ingen egenkapital og balancerer på grænsen til konkurs. Selvom politikerne har givet erhvervslivet en håndsrækning, vil konkurstallet formodentlig blive højere det kommende år.

Det er af afgørende betydning for kriseramte virksomheders overlevelse, at virksomheden og dens rådgiver har overblik over økonomien og har styr på hvilke tiltag, der kan tages i anvendelse for at virksomheden kan overleve.

På dette webinar viser og fortæller Carsten Viftrup Andersen fra Karnov Group, hvordan du som virksomhedsejer eller rådgiver bedst kan analysere dig frem til virksomhedens smertegrænse i krisetider.

Vi tager udgangspunkt i en case med en sund handelsvirksomhed, der står overfor at miste en stor del af sin årsomsætning på grund af COVID-19 situationen. Se hvordan vi med simuleringer kan finde frem til virksomhedens smertegrænse, når det kommer til likviditet. Vi ser også på, hvordan virksomheden kan øge sine overlevelsesmuligheder ved at teste konkrete løsningsscenarier af. 

Karnov tilbyder også en hjælpepakke og stiller et analyseværktøj  gratis til rådighed i hele april, der kan hjælpe dig med at få overblik over din virksomheds økonomi og ikke mindst om virksomheden har likviditet nok til at overleve en stor omsætningsnedgang.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Det er Karnov der faciliterer webinaret.
Du tilmelder dig her.


Tak for din deltagelse
Vi håber, at du kunne bruge webinar-casen til noget nyttigt, og at du nu er klædt bedre på til at håndtere den svære periode, som mange virksomheder befinder sig i. Karnov stiller som nævnt analyseværktøjet Karnov Business Optimiser (KBO) gratis til rådighed frem til 1/5 2020*, hvor I kan afprøve værktøjet på jeres eget regnskab. Hvis I skriver jer op til en prøve, vil I automatisk modtage manualer til brugen af KBO samt blive inviteret til et onboarding-webinar, hvor alle funktioner vil blive gennemgået. Få adgang her.

Hvordan kan værktøjet hjælpe dig og din virksomhed?
Med Karnov Business Optimiser kan du beregne effekten af en kriseramt omsætning og få estimeret, hvor store tab virksomheden kan holde til, før den løber tør for likviditet. Du kan også simulere forskellige løsningsmuligheder, som kan være med til at give virksomheden endnu bedre overlevelsesmuligheder.

Sådan kommer du i gang:
Du vil modtage træningsmateriale efter, adgangen er bestilt. Derudover vil du også blive invitereret til et webinar, hvor værktøjets funktioner gennemgåes.

Du kan gense webinaret her.

Priser (ekskl. moms)
Gratis men tilmelding nødvendig
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.