Logo

Online Matchmaking med digitale koordinatorer: Har du brug for et ekstra sæt digitale hænder?

place
Online
time
14.45-17.00
calender
11. februar 2021

Styrk din digitale indsats, og skab vækst online nu og her ved at blive matchet med en af de dygtige Digitale Koordinatorer.

Tilmeld dig her: https://googlesuccesonline.dk/event/matchmaking-fredericia

Det kan være en udfordring at holde overblik over din virksomheds digitale markedsføring. For at have en synlig online tilstedeværelse kræver det tid og ressourcer, som kan være svært at tage fra den daglige drift. Dét kan en digital koordinator hjælpe dig med.

En digital koordinator har konkret viden inden for digital markedsføring og kan hjælpe dig med at styrke kunderelationer og fremhæve dine produkter.

Dét kan en Digital Koordinator gøre for din virksomhed

Helt konkret har en digital koordinator i tre uger arbejdet intensivt og hands-on med at forbedre sine digitale kompetencer med målsætningen om at hjælpe virksomheder som din med at skabe trafik til hjemmesiden, bruge sociale medier og lægge en plan for din digitale indsats.

Deltag på en online matchmaking event og mød din kommende Digitale Koordinator

Business Fredericia og Jobcenter Fredericia giver dig sammen med Google Succes Online en unik mulighed for online matchmaking med digitale koordinatorer.

Du får mulighed for samtaler online med de skarpe kandidater sam kyndig vejledning i forskellige ansættelsestyper som eksempelvis virksomhedspraktik og løntilskud af vores virksomhedskonsulenter.

Skal du med? Det er gratis, men kræver tilmelding.

 Det er nu, det gælder om at styrke kunderelationer og fremhæve dine produkter og services online. Kunderne har brug for dig og de er mere digitale end nogensinde før.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Erhvervskonsulent John Paagaard på mobil 2060 3660 og mail jp@businessfredericia.dk

Priser (ekskl. moms)
Tilmelding nødvendig
John Pagaard

John Pagaard

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.