Logo

Online dialogmøde med Borgmester Jacob Bjerregaard

place
Online
time
11:00-12:00
calender
16. april 2020

Dialogmødet er afholdt – se eller gense det her.


Fredericia Kommune har længe haft fokus på et styrket erhvervsliv i kommunen, og i forbindelse med sundhedskrisen har kommunen igen vist vilje til at skabe de bedst mulige rammer for erhvervslivet. Dette er sket ved at iværksætte en række initiativer, der skal bidrage til at afhjælpe situationen så meget som overhovedet muligt.

Borgmesteren inviterer erhvervslivet i Fredericia til at deltage i et online dialogmøde, hvor han fortæller mere om de lokale initiativer, og hvor CEO Jacob Nielsen fra Erhvervshus Sydjylland, Jobcenterchef Sanela Ljeskovica og Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer også deltager med indlæg fra hver deres organisation.

Program

    • Borgmester Jacob Bjerregaard orienterer om, hvad der er sat i værk lokalt af hjælpepakker for at støtte op om det lokale erhvervsliv og giver en status.
    • Jacob Nielsen, CEO i Erhvervshus Sydjylland giver status på de nationale hjælpepakker.
    • Kristian B. Drejer, Erhvervsdirektør i Business Fredericia giver status på de meldinger og henvendelser, som Business Fredericia har fået fra erhvervslivet.
    • Sanela Ljeskovica, Jobcenterchef i Fredericia giver en status på arbejdsmarkedsområdet bl.a. de typer af henvendelser jobcentret har fået og hjulpet med samt hvilken effekt, situationen har haft på ledighedstallet i Fredericia.
    • Evt. spørgsmål 5-10 min.

Tilmelding
Du tilmelder dig her.
Du vil senere modtage en mail med et link samt vejledning til online deltagelse.

Priser (ekskl. moms)
Gratis men tilmelding nødvendig
Kristian Bendix Drejer

Kristian Bendix Drejer

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.