Logo

Netværksmøde i Direktørnetværket

place
Trinity Hotel og Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia
time
Kl. 07.00 - 10.00
calender
26. januar 2023

Skab Teamets kraft

Hvorvidt vi sælger maskiner, producerer skumbananer eller flyver kampfly, så arbejder alle i ledelse med mennesker, og alle vores beslutninger og handlinger har en indflydelse på vores kolleger og medarbejdere. Som chefer og ledere bliver vi derfor nødt til at forholde os til grundlæggende forhold omkring mennesker, til hvad der driver os, og hvad vi søger.

Søren Sørensen er major i Flyvevåbnet og tidligere jagerpilot. De seneste ti år har Søren holdt foredrag og workshops med afsæt i de erfaringer, han har indsamlet gennem sine tyve år som F-16 pilot i fred såvel som i krig. Søren tager udgangspunkt i menneskelig grundstruktur, der for alvor viser sig, når mennesker bliver pressede og derfor må lade facaden falde. Søren ved hvad ledelse under pres kræver efter adskillige udsendelser til verdens brændpunkter, og deltagerne i sørens foredrag og workshop får glæde af disse til tider dyrekøbte erfaringer.

 

Vedr. tilmelding

Der er tale om et lukket netværksmøde for virksomhedsejere, direktører og partnere. Har du interesse i netværket, så kontakt chefkonsulent Stephen Bihl på sb@businessfredericia.dk eller 92150127.

 

Stephen Bihl

Stephen Bihl

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.