Logo

Motions- og erhvervsnetværk

place
Erritsø Idrætscenter, Krogsagervej 40, 7000 Fredericia
time
6.30-9.00
calender
8. februar 2021

Netværket er for medlemmer af Business Fredericia, som har lyst til én gang om ugen at kombinere motion og netværk med andre erhvervsfolk.

Netværket gennemføres med de sikkerhedsforanstaltninger, som myndighederne anbefaler ift. Corona, og som er gældende dags dato. PT er netværket på pause til og med 17. januar 2021

MÅLGRUPPEN – Selvstændige erhvervsdrivende og personer ansat i virksomheder og organisationer, som er medlem af Business Fredericia. Maksimalt 2 fra samme virksomhed. Alle kan være med, uanset alder, fysisk form m.v. Netværksmedlemsskabet er personligt og kan ikke overdrages af hensyn til opbygning af relationer blandt deltagerne. Holdstørrelsen er af praktiske/fysiske årsager begrænset til 18 personer, og som følge heraf er det nødvendigt at medlemmer er aktive og som udgangspunkt deltager hver uge.

UDBYTTET FOR DELTAGEREN – Du får 1 times ugentlig motion med professionelle instruktører, der sikrer et højt motionsindhold, kombineret med fagligt/socialt netværk og dermed god mulighed for opbygning af relationer med personer fra andre virksomheder/organisationer.

FORM / INDHOLD – Alle netværksmøder starter med 1 times motion fra 6.30-7.30. Så omklædning sker før 6.30. Efter træning og omklædning er der et kort netværksmøde over en sund morgenmad fra 8.00-8.30. 4 mandage varer netværksmødet til kl. 9:00.

FREKVENS / TIDSPUNKT / STED – Motions- og netværksmøderne afholdes hver mandag i tidsrummet kl. 6.30-8.30/9.00 i Erritsø Idrætscenter, Krogsagervej 40, 7000 Fredericia.

PRIS – Prisen pr. person er fastsat for hvert kvartal. Der er nemlig ikke lige mange træningsmandage i de 4 kvartaler. Der afholdes ikke træning/netværksmøde på helligdage, samt i ugerne 7, 27-31, 42 og 52.

Prisen er justeret en anelse i forhold til sidste Motions- og erhvervsnetværk 2020- primært grundet corona-restriktioner, der gør, at EIC skal stille med 2 instruktører samt i forhold til forplejningen.

Medlemskab af netværket er personligt og kan ikke overdrages.

BUSINESS FREDERICIAS ROLLE – Koordinerende og faciliterende rolle i netværksgruppen ift. mødeplanlægning og -afvikling af netværksmøderne.

MEDLEMSSKAB AF NETVÆRKET – Kontakt erhvervskonsulent Jesper Bonnén, Business Fredericia, telefon 9215 0128, jb@businessfredericia.dk. Tilmeldingsfrist er mandag den 7. september.

Program og praktisk information her.

Priser (ekskl. moms)
Medlem: 1.800 kr. ekskl. for 12 træninger (4. januar til og med 29. marts)
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.