Logo

Motions- og erhvervsnetværk

place
Erritsø Idrætscenter, Krogsagervej 40, 7000 Fredericia
time
6.30-9.00
calender
2. november 2020

Netværket er for medlemmer af Business Fredericia, som har lyst til én gang om ugen at kombinere motion og netværk med andre erhvervsfolk.

Netværket gennemføres med de sikkerhedsforanstaltninger, som myndighederne anbefaler ift. Corona, og som er gældende dags dato. 

MÅLGRUPPEN – Selvstændige erhvervsdrivende og personer ansat i virksomheder og organisationer, som er medlem af Business Fredericia. Maksimalt 2 fra samme virksomhed. Alle kan være med, uanset alder, fysisk form m.v. Netværksmedlemsskabet er personligt og kan ikke overdrages af hensyn til opbygning af relationer blandt deltagerne. Holdstørrelsen er af praktiske/fysiske årsager begrænset til 18 personer, og som følge heraf er det nødvendigt at medlemmer er aktive og som udgangspunkt deltager hver uge.

UDBYTTET FOR DELTAGEREN – Du får 1 times ugentlig motion med professionelle instruktører, der sikrer et højt motionsindhold, kombineret med fagligt/socialt netværk og dermed god mulighed for opbygning af relationer med personer fra andre virksomheder/organisationer.

FORM / INDHOLD – Alle netværksmøder starter med 1 times motion fra 6.30-7.30. Så omklædning sker før 6.30. Efter træning og omklædning er der et kort netværksmøde over en sund morgenmad fra 8.00-8.30. 4 mandage varer netværksmødet til kl. 9:00.

FREKVENS / TIDSPUNKT / STED – Motions- og netværksmøderne afholdes hver mandag i tidsrummet kl. 6.30-8.30/9.00 i Erritsø Idrætscenter, Krogsagervej 40, 7000 Fredericia.

PRIS – Netværksdeltagelse koster 1.500 kr. ekskl. moms for perioden mandag den 14. september til mandag den 7. december 2020. Skolernes efterårsferie i uge 42 springes over. Efterfølgende betales for et halvt år ad gangen. Medlemskab af netværket er personligt og kan ikke overdrages.

BUSINESS FREDERICIAS ROLLE – Koordinerende og faciliterende rolle i netværksgruppen ift. mødeplanlægning og -afvikling af netværksmøderne.

MEDLEMSSKAB AF NETVÆRKET – Kontakt erhvervskonsulent Jesper Bonnén, Business Fredericia, telefon 9215 0128, jb@businessfredericia.dk. Tilmeldingsfrist er mandag den 7. september.

Program og praktisk information se her.

Priser (ekskl. moms)
Medlem: 1.500 kr. ekskl. moms for perioden 14. september til 7. december 2020 (lukket for tilmelding - men skriv dig op til næste hold:) )
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.