Logo

Mellemledernetværksmøde

place
Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia;
time
7.00-10.00
calender
23. september 2020

Som mellemleder befinder man sig dagligt i et spændingsfelt af forskellige forventninger. Ledelsen oven over forventer et – medarbejderne noget andet. Dilemmaer er uundgåelige. Business Fredericias mellemledernetværk har fokus på faglige arrangementer og erfaringsudveksling blandt ligesindede netværksmedlemmer, der bidrager til mellemlederens personlige udvikling og lederskab.

 

Tema: Øg din viden om stress og mistrivsel

Oplev et involverende foredrag, hvor du får øget din viden om stress og mistrivsel, hvordan du kan spotte dette hos en medarbejder og få viden om hvordan du griber det an på en endnu mere hensigtsmæssig måde allerede i dag.

Vi vil komme ind på

  • hvorfor mistrivsel og stressnedbrud er meget forskelligt fra medarbejder til medarbejder
  • hvordan man kan spotte mistrivsel og hvorfor det i nogle tilfælde er svært
  • hvorfor en tidlig indsats i forhold til en medarbejder udviser tegn på mistrivsel altid er en god ide.
  • hvad man som leder bør og ikke bør gøre når man står overfor en medarbejder der udviser tegn på eller udtrykker en oplevelse af mistrivsel.

Oplægget giver konkrete forslag og anvisninger til best practice i forhold til håndtering af medarbejdere der mistrives eller rammes af stress.
Foredraget er handlingsorienteret og involverende og målet er, at du går fra arrangementet med øget viden og handlemuligheder til, hvordan du kan gribe de svære situationer an i fremtiden.

Louise Vælds er erhvervscoach og konsulent med speciale i stress, trivsel, neuropsykologi og kommunikation samt forfatter til bøgerne Kvikguide til stresshåndtering og Find Ro. Louise arbejder med rådgivning og processer indenfor stress og mistrivsel og fremmelse af trivsel og mental sundhed på  alle former for arbejdspladser. Hun driver virksomheden Vælds Uddannelse og Coaching, som har hjemme i Fredericia, men arbejder i hele Danmark.

 

På mødet er vi hinandens eksperter. Få sparring fra dine netværkskollegaer til én eller flere af dine ledelsesmæssige udfordringer.

 

Læs mere om Business Fredericias forskellige netværk her.

Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.