Logo

Mellemledernetværksmøde

place
Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
time
Kl. 07:00 - 10:00
calender
1. juli 2020

Som mellemleder befinder man sig dagligt i et spændingsfelt af forskellige forventninger. Ledelsen oven over forventer et – medarbejderne noget andet. Dilemmaer er uundgåelige. Business Fredericias mellemledernetværk har fokus på faglige arrangementer og erfaringsudveksling blandt ligesindede netværksmedlemmer, der bidrager til mellemlederens personlige udvikling og lederskab.

På dette morgenmøde sætter vi fokus på temaet ”Nøglen til dit lederskab”.

Indhold:

  • Nøglen til god ledelse har du i dig selv. Din personlighed er dit eget vigtigste ledelsesværktøj, derfor er det afgørende, at du forstår hvilken energi du påvirker dine omgivelser med, ser dine stærke sider og lære dine ressourcer at kende.

Udbytte:

  • Med fokus på praktisk ledelse, kommer du til at få indsigt i hvad du altid må huske på i din tilgang til forskellige situationer når du leder. Du får inspiration til at udvikle dine styrker i dit lederskab.

Det kan du få med hjem:

  • Inspiration til at arbejde med din personlige ledelse og din identitet som leder
  • Indblik i at styre og forstå hvad der skal til for at lykkedes med at lede

Indlægsholder

Arent Michael Jensen, MAJCOM.

Arent Michael har mange års erfaring i ledelse, forandringsprocesser, og den menneskelige psykologi. Arent Michael tilbyder således forløb og kurser i bl.a. ledelse, salg og psykologien bag et vellykket salg, god service og kommunikation, håndtering af vanskelige situationer og besværlige mennesker, personlig effektivitet og planlægning.

 

Læs mere om Business Fredericias forskellige netværk her.

 

Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.