Logo

Leadership Fredericia – Direktørnetværksmøde

place
Fuglsangcenteret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
time
Kl. 07.00-10.00
calender
27. august 2020

5 års arbejde på 5 uger – hvordan kan man det?

På netværksmødet i august sætter vi spot på, hvad der satte virksomheder i stand til at gennemføre massive omstillinger på ingen tid, da Danmark lukkede ned i marts. Og vi stiller skarpt på de håndtag, der blev trukket i og som kan genbruges, når man fremover vil gøre øge forandringskapaciteten i sin virksomhed.

Da corona-stormen trak op, lukkede verden ned, og virksomhederne lagde om. På få dage skete der radikale ændringer i de måder, vi arbejder på.

Forandringer, som før ville have taget måneder eller år, blev gennemført på dage eller uger. Alle blev berørt og måtte lynhurtigt tilpasse sig.

Den brændende platform var udløsende faktor. Men hvilke konkrete håndtag blev der trukket i, som satte virksomhederne i stand til at omstille sig med lynets hast?

Det fortæller Birgitte Clausen om, når vi mødes i august. Hun har stået i spidsen for Danmarks største, kvalitative undersøgelse om erfaringerne med forandringskapacitet under nedlukningen. Undersøgelsen hedder Corona Change Capacity Project.

Programmet for netværksmødet:

7:00               Ankomst, morgenkaffe og netværk

8:00               Oplæg og drøftelser:  Hvad har vi lært af corona-nedlukningen, som vi kan bruge til at styrke vores virksomhed fremover?

10:00             Check-Ud

 

Læs mere om Business Fredericias forskellige netværk her.

Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.