Logo

Go’ Morgen med Business Fredericia – December – ONLINE!

place
Foran din PC
time
07.45 - 09.15
calender
1. december 2020

Amazon – verdens største salgskanal til forbrugere. Skal din virksomhed på?

Jan Röhn Pipper fra Valuezon, har mere end 20 års international erfaring med salg- og virksomhedsledelse. Jan har startet nye markeder og produktkategorier op, og brænder for forretningsudvikling.

Jan vil fra et forretningsperspektiv give en forståelse for, hvordan Amazon fungerer, hvordan kommer din virksomhed på Amazon, hvordan sælges de første produkter, hvordan fungerer B2C og B2B på Amazon samt runde af med en række råd og erfaringer.

Praktisk info: Jan Röhn Pipper er godkendt SMV Digital Rådgiver, så anvender du en sådan støtteordning er der mulighed for økonomisk tilskud.

Spørgsmål – send dem gerne til Jan

Har du konkrete spørgsmål, så send dem senest den 20. november på mail til jan@valuezon.dk med teksten: Spørgsmål til Amazon arrangementet 1. december. Skriv gerne hvilken virksomhed du kommer fra, link til hjemmeside, din titel og om I allerede er aktive på Amazon eller andre markedspladser.
Ønsker du at spørgsmålet er anonymt, så giv gerne besked herom, så vil jeg undlade at fremhæve, hvor spørgsmålet kommer fra.

 

Vi glæder os til at “se” dig. – dette link kan bruges: Klik her for at deltage i mødet

 

 

Priser (ekskl. moms)
Gratis deltagelse - tilmelding nødvendig
Stephen Bihl

Stephen Bihl

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.