Logo

Forløb 2: Fem online møder til iværksættere, hvor du går fra forretningsidé til forretningsmodel

place
Online X 5
time
16.30-18
calender
19. oktober 2020

Fra god idé til god forretning

Kom du ikke med på første forløb, så har du chancen igen: Første online møde er den 19. oktober, og det er i alt 5 X 1,5 timer. Det foregår på mandage og onsdage kl. 16.30 til 18, og slutter den 2. november.

Entreprenerdy, IværksætterDanmark & Erhvervshusene præsenterer: Fra forretnings-idé til forretningsmodel. Fagligt kompetenceforløb.

 

Forløbet er en investering i dig og din virksomhed, så det koster kun din tid og virkelyst.

Kom godt fra start, eller bedst muligt videre, på dit iværksætter-eventyr. Få indgående kendskab til konkrete, velafprøvede værktøjer til afklaring og planlægning, og et erfarent kig på dit udgangspunkt og dine muligheder. Få et overblik som også er i øjenhøjde med dine ressourcer, ambitioner og passion – et overblik, du kan handle på. Tag de afgørende, indledende store skridt ind på din vej fra god idé til god forretning.

  • Få styr på de basale forretningskompetencer: Selskabstyper. Organisation og ledelse. Produkt/service-udvikling. Marked- og kundeanalyse. Salg og markedsføring. Finansiering og budgettering m.m.
  • Få tryk-testet din idé og hjælp til at opstille målsætninger. Få adgang til skræddersyet ekspertviden og et helt nyt peer-netværk at udveksle feedback med.
  • Få en grundig introduktion og gratis adgang til de bedste online-værktøjer til udvikling og styring af din nye virksomhed. Værktøjerne kan du naturligvis arbejde videre med, i en periode, efter forløbet.

Læs mere/ tilmeld dig hele forløbet her

Priser (ekskl. moms)
Gratis via IværksætterDanmark | Erhvervshusene
Stephen Bihl

Stephen Bihl

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.