Logo

Ejerleder & Direktør netværk

place
Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
time
7:00 - 10:00
calender
19. november 2020

Vi sættes fokus på stress og mistrivsel i et strategisk perspektiv.

Oplev et involverende foredrag, hvor du får øget din viden om stress og mistrivsel, og få viden om hvordan du griber trivselsfremmende og stressdæmpende an på en endnu mere hensigtsmæssig måde allerede i dag.

 

Nye regler – ny form:

Pga. Corona, gennemføres netværksmødet som en konference. Dvs. at der er tale om et “sid ned” arrangement bl.a. med faste pladser, kroppen vendt mod scene, minimal trafik i lokalet og mundbind er påbudt, når man står og går.

Vi ved, at dette går ud over netværksdelen, men alternativet er, at vi må aflyse helt, og det sidste ønsker vi ikke, da vi ønsker at holde fast i vores hverdag, så normalt, som vi kan, og fordi vi tror på at de gode relationer skal dyrkes, om end med afstand.

 

På mødet vil vi komme ind på:

  • hvorfor mistrivsel og stressnedbrud er meget forskelligt fra medarbejder til medarbejder.
  • Hvorfor skyldsplacering ikke kan bruges til noget når en medarbejder er væltet.
  • hvordan man kan spotte mistrivsel og hvorfor det i nogle tilfælde er svært.
  • Hvad der er de hyppigste årsager til at en medarbejder ikke beder om hjælp tidligt nok.
  • Hvad der er en af de oftest anvendte argumenter for ikke at tage emnerne stress og trivsel op på en arbejdsplads.
  • hvorfor en tidlig indsats i forhold til en medarbejder der udviser tegn på mistrivsel altid er en god ide og hvad der er mest effektivt at gøre.
  • Hvad man med fordel kan have øje for, når man har brug for et trivselstiltag på arbejdspladsen – eksempelvis fordi sygedagene viser at der er et behov eller fordi trivselsundersøgelserne peger på nogle trivselsproblemer.

Oplægget giver konkrete forslag og anvisninger til best practice i forhold til trivselsfremmende og stresshåndterende indsatser i virksomheden.

Foredraget er handlingsorienteret og involverende og målet er, at du går fra arrangementet med øget viden og handlemuligheder til, hvordan men som virksomhed kan gribe det svære emne an på enkle og ukomplicerede måde i fremtiden.

Om indlægsholder

Louise Vælds er erhvervscoach og konsulent med speciale i stress, trivsel, neuropsykologi og kommunikation samt forfatter til bøgerne Kvikguide til stresshåndtering og Find Ro. Louise arbejder med rådgivning og processer indenfor stress og mistrivsel og fremmelse af trivsel og mental sundhed på alle former for arbejdspladser. Hun driver virksomheden Vælds Uddannelse og Coaching, som har hjemme i Fredericia, men arbejder i hele Danmark.

 

Leder du efter et netværk, som passer til dig?

Kontakt Jesper hvis du gerne vil med i netværket

Eller læs mere om Business Fredericias forskellige netværk her.

Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.