Logo

Bag enhver god beslutning – er drivkraften din underbevidsthed

place
Messe C, Konferencecenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia
time
kl. 19.00 - 21.00
calender
3. november 2022

Få indsigt i hvordan du kan omprogrammere din hjerne til at træffe bedre beslutninger, som er sunde og gode for dig.

Du ved det godt. Du gør det bare ikke….!

 Heller ikke de der bittesmå ting, som du ville elske at gøre, og som ville gøre livet og hverdagen en hel del sjovere. Måske er det at bevæge dig mere, være mere fokuseret på jobbet, grine mere, tro mere på dig selv eller stå fast ved de beslutninger du tager. Hvorfor sker der ikke altid noget, når vi forsøger at ændre ting i vores liv? Vi er jordens mest intelligente væsener. Det burde da være nemt! Men der er en grund til, at vi mennesker gør som vi gør – og ikke altid gør som vi ønsker.

Det ligger dybt i os….

Så dybt at det påvirker vores celler og underbevidsthed. Men det ændrer ikke ved, at det alt for ofte føles som et nederlag at vide alt det, man kan gøre, men så alligevel ikke lykkes med at gøre det. Du har ikke brug for mere viden. Du har brug for at kunne omsætte den viden du allerede har. Og der er en rigtig god grund til, at det ikke er så nemt, som det lyder. I dette foredrag vil Lykke give dig de 5 skift der skal til, for at om programmere din hjerne og få det som du vil have det.

Dit udbytte ved at deltage:

  • Få værktøjer til at træffe bedre beslutninger.
  • Lær hvordan dine beslutninger styres af din underbevidsthed.
  • Bliv dirigenten i dit eget liv og byg den fremtid du drømmer om

Din underviser:

Mastercoach og hypnoterapeut, Lykke Marianna Bak.

Som tidligere konstabel i militæret, veteran og leder, kender Lykke til at være hårdfør, at tage sig sammen og finde løsninger – på ALT. Med hendes hårdførhed og uddannelse som coach, synes hun det burde være nemt at opnå hvad som helst. Men hun oplevede, at uanset hvor meget hun knoklede, så var der steder i hendes liv hvor hun ikke rykkede sig. Fx blev hendes tro på sig selv ikke bedre, hun kunne stadig ikke sig fra, oplevede stadig stressede perioder og hun brugte mere tid på telefonen end hun egentlig havde lyst til.

Derfor satte hun sig for at finde en løsning på hvorfor vi mennesker kan have både viden og ressourcer, men ofte ikke formår at sætte handling bag – i hvert fald ikke i længden.

  •  Hvorfor bliver vi ved med at klø på selvom stressen banker på?
  •  Hvorfor drømmer vi om at tro på os selv, mens vi taler os selv ned?
  •  Hvorfor vi snakker om at løbe en tur, men så alligevel ikke kommer afsted?

Det er den løsning hun giver videre til dig, så du kan opleve den frihed og ro der opstår når du bruger den viden du allerede har.

Pris for tilmelding gennem Business Fredericia: kr. 150,00

Tilmelding

 

Stephen Bihl

Stephen Bihl

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.