Logo

PÅ VÆRKSTEDET – Modul IV – Ram flere på Facebook og Instagram

place
Business Fredericia, Vendersgade 74, 7000 Fredericia - Port House, "Skibet"
time
07.15-09.00
calender
5. december 2024

Business Fredericia har i samarbejde med flere rådgivere “designet” et marketingsforløb, som kører over 9 mindre workshops. Du bliver hands-on guidet gennem de mange elementer i marketing – du kommer forbi en introplan for din markedsføring, stifter bekendtskab med de forskellige platforme til markedsføring, får lidt grafisk indsigt, bliver din egen tekstforfatter, bliver en “haj” til mobilvideo, samt modtager et utal af tips og tricks til at komme ud og ramme flere kunder, de rigtige kunder og ikke mindst får solgt noget mere 🙂

What’s not to like?

Man kan deltage i alle 9 sessioner eller man kan shoppe rundt hvis det passer bedst ind i din verden.

Forløbet er gratis – målgruppen er nye iværksættere, iværksættere som har været i gang i nogen tid, indehavere af fx. detail eller salgs- og marketingsansvarlige der sidder alene med opgaven ex. i mindre smv’er.

Ram flere på Facebook og Instagram

Tag fat i dine kommende kunder mens de hygger sig på sociale medier. Få inspiration og viden til opslag, videoer, liv-udsendelser og hvad du ellers kan gøre for at fange nye kunder på sociale medier. Henrik Væver åbner den del af værktøjskassen, der kan trylle med dine sociale medier og lærer dig, hvordan du rammer dine følgere og kunder.

PROGRAM:
Kl. 7.15 Morgenmad og velkomst
Kl. 7.30 Undervisning
Kl. 8.15 Øvelse/træning på din egen bærbar
Kl. 9.00 Farvel og tak

Medbring: Din egen bærbar og mobil.

Se det samlede program her

Stephen Bihl

Stephen Bihl

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.