Logo

ERHVERVSHUS SYD: Få gratis 1:1 sparring på din eksport i maj

place
Business Fredericia, Vendersgade 74, 7000 Fredericia - Porthouse
time
Kl. 08.00 - 13.00
calender
15. maj 2024

Business Fredericia har indgået en aftale med Erhvervshus Sydjylland, hvor forretningsudvikler Anna Marie Damgaard, i maj, giver dig sparring på udvikling af din forretning.

Mødested: Anna Marie kommer her hos Business Fredericia. Du kan møde Anna Marie i Porthouse, Vendersgade 74 hvor du kan sparre med hende om generel forretningsudvikling, eksport eller andre emner. Anna Marie kommer også gerne ud til dig, også på en anden dag hvis d. 15. maj ikke passer.

Mødebooking: Møderne kan bookes direkte hos Anna Marie på adk@ehsyd.dk.

Emner: Anna Marie har en passion for at bidrage til danske virksomheder i verdensklassen, med særligt hjerte for små og mellemstore virksomheders vækst og succes. Anna Marie har en særlig evne til at se sammenhænge mellem virksomheder og markedsudviklingen og fokusere på en effektiv og bæredygtig tilgang.

Erfaring: Med sin 30 års erhvervserfaring indenfor internationalisering og eksport, er Anna Marie en oplagt mulig sparring for dig der har vækst og/eller eksport i fokus, også hvor den sker i samspil med Grøn Omstilling eller Digitalisering.

Hvis du vil læse mere om Anna Marie kan du gøre det på Erhvervshus Sydjyllands hjemmeside her

Maria Bejer Clausen

Maria Bejer Clausen

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.