30-40 nye arbejdspladser: Salling Group slår sig ned i Taulov Dry Port

Salling Group samler lager og distribution af Kohberg- og Schulstad-brød i Taulov Dry Port.

Artiklen er skrevet af Fredericia Dagblad

Taulov: I fredags meddelte Salling Group, at koncernen efter årsskiftet etablerer en brødterminal i Taulov, fordi det er blevet besluttet, at logistik og distribution hjemtages fra brødfabrikanterne Kohberg og Schulstad, som indtil nu selv har stået for levering af brød til Salling Groups butikker.

Salling Group placerer alle aktiviteterne i Taulov Dry Port, hvor den kommer til at råde over 8000 kvadratmeter fordelt på fire lagerenheder. Det skriver Taulov Dry Port i en pressemeddelelse, hvor der også står, at etableringen giver 30-40 nye arbejdspladser.

– En væsentlig del af vores strategi er at opføre markedets mest fleksible og attraktive lagerejendomme, som kan tilpasse behovet hos kunderne. Vi kan mærke på efterspørgslen, at vi har ramt plet i forhold til kundernes krav til beliggenhed, indretning, ramper og loftshøjde. Vi er utroligt glade for, at vi har en indgået en langsigtet aftale om en attraktiv lagerløsning til Salling Group, siger Jesper Gemmer, der er CEO i Taulov Dry Port, i pressemeddelelsen.

Tidligere i år indgik Taulov Dry Port et strategisk samarbejde med A.P. Møller-Mærsk som den foretrukne operatør i tørhavnen, og dette samarbejde går nu ind i næste fase med samarbejdet med Salling Group, som består af kæder som Føtex, Bilka, Netto og Salling.

“Vi er utroligt glade for, at vi har en indgået en langsigtet aftale om en attraktiv lagerløsning til Salling Group.”

Se den originale artikel her.

 

 
Henriette Nørgaard

Henriette Nørgaard

9215 0125 hn@businessfredericia.dk
newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.