YES-forløb

YES-forløb | Fra Viden til Praksis

Med respekt for en travl hverdag, hvor driften hurtigt overtager, så tilbyder Business Fredericia nu som noget nyt YES-forløb - her gør vi din arbejdstid til produktionstid! Når forløbet er færdigt, så kan du komme i gang med det samme. Derfor hedder det YES-forløb!

 

Lige nu tester vi det indenfor HR emner, ud fra, at vi ved at HR er vigtigt, men haster ikke - og derfor får man ofte i en travl hverdag ikke prioriteret den tid, som det kræver.

 

Så kom med og få lavet dit arbejde, med høj effektivitet, da du har adgang til viden og fordi YES-forløb er strukturerede og målrettede forløb. Bonus er, at du også får dit helt eget personlige netværk.

 

YES-forløb | Kom i gang med det samme

Lige nu tilbyder vi tre YES-forløb, og vi starter forløbet op, når vi er syv deltagere på holdet.

YES-forløb |Er du klar til din næste lærling?
Her får du en konkret rekrutteringsplan og ansættelsespraksis, onboarding, brobygning mellem generationer og fastholdelse samt effektivitet. Vi kobler det til de relevante personer, og får beskrevet TO DOs i arbejdsgange og administrative processer.

YES-forløb | Basis HR - få styr på det helt grundlæggende
Få overblik over de minimumskrav, du som virksomhed skal udføre (APV mm), få valgt til, hvilke HR-emner, du skal prioritere, og få styr på, hvilke krav der kan være for din autorisation indenfor dit fag.

YES-forløb |GDPR basis (grundlæggende)
Til dette forløb får vi hjælp udefra, da vi skal have helt styr på det tekniske. Det kommer til at koste et deltagergebyr, da vi hyrer en ekstern konsulent ind.

Få dit eget netværk

Når du deltager i vores YES-forløb får du helt automatisk dit eget netværk, som du lærer at kende, får fortrolighed til, og som du kan spørge til råds om de helt praktiske ting.

Vi har også vores HR-netværk, hvor vi mødes på tværs af YES-forløb, 1:1 sparringsforløb og HR-interesserede ejerledere, mellemledere og ansatte, der varetagere HR. Du kan læse mere om HR-netværket her.

Dit netværk er vigtigt, da det er med til at gøre dig hurtigere og mere effektiv, og du står ikke alene med alle de valg, som du skal tage.

Kom med - og få dit eget netværk som en ekstra bonus ved at deltage i YES-forløbet.

Henriette Nørgaard

Erhvervskonsulent

hn@businessfredericia.dk 9215 0125

Vil du vide mere?

Vores erhvervskonsulent Henriette Nørgaard har søsat disse YES-forløb til alle medlemmer af Business Fredericia.

Har du spørgsmål til de tre YES-forløb, som er på skemaet nu? Eller har du input til andre mulige emner til YES-forløb?
Så kontakt Henriette.

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.