Logo

Salgskursus – Få flere nye kunder

place
Spar Nord, Sjællandsgade 33, 7000 Fredericia
time
8:30 - 16:00
calender
29. januar 2018

Viden, vilje og vitaminer til større salg

Vil du gerne have flere NYE kunder? Kunne du tænke dig for alvor at sælge igennem til dine EKSISTERENDE kunder? Og vil du gerne sælge lidt dyrere og tjene lidt mere?

Så tilbyder Business Fredericia og Middelfart Erhvervscenter et 3-dags salgskursus.

Underviser er salgstræner, Henrik Væver, som sikrer et godt grin og masser af salgstræning, når han øser ud af praktiske tips, tricks og fiduser til at skabe et større salg.

Kursusprogram med indhold og datoer

Kursusdag – Få flere nye kunder: mandag den 29. januar kl. 8.30-16.00.

Her opdager du den enkle vej til salget – du får overblik over din salgsproces og hvilke værktøjer, du skal bruge for at fremme dit salg. Du får det bedste værktøj til at skabe kontakt til nye kunder og vi prøver det hele af i praksis. Tag gerne 10 nye kundeemner med, som du gerne vil have som kunder, så angriber vi dem i fællesskab.

Kursusdag – Skab størst muligt salg: mandag den 26. februar kl. 8.30-16.00.

Denne dag bliver du skarp på, hvordan du skaber værdi for dine kunder. Brænd igennem, når du forklarer kunderne, hvorfor de skal købe hos dig. Denne dag får du inspiration til hvordan du kan skærpe dine produkter og løsninger, så de matcher kundernes behov.

Kursusdag – Vind kampen om prisen: mandag den 19. marts kl. 8.30-16.00.

Lær at sælge ”guld-produkter” og start træningen til det sorte bælte i forhandlingsteknik. Denne dag udvikler vi dine evner til at præsentere produkter og hive de store handler hjem.

Har du spørgsmål og ønsker mere information?

Så kontakt Stephen Bihl, erhvervskonsulent hos Business Fredericia, 9215 0127, sb@businessfredericia.dk eller Henrik Væver, 2424 4960, hv@vaver.dk.

Om underviseren

Salgstræner, Henrik Væver, har en praktisk og inspirerende tilgang til salg og kurset bliver ikke kedeligt! Henrik deler gerne ud af sine egne fejl og erfaringer, og programmet byder på en masse konkrete værktøjer, som trænes mellem kursusdagene.

Tilmelding senest 19. januar 2018.

Priser (ekskl. moms)
Medlem: Alle dage: 1.995 DKK
Enkelt dage: 995 DKK
Ikke-medlem: Alle dage: 3.995 DKK
Enkelt dage: 1.995 DKK
Stephen Bihl

Stephen Bihl

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.