Logo

Pitch møde 10. og 11. december – er du potentiel samarbejdspartner for Google i Fredericia?

place
Hotel Fredercia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia
time
8:00-15:00
calender
10. december 2019

Er din virksomhed på udkig efter nye opgaver, så er Google måske din nye kunde!

Google er godt i gang med at etablere sig i byen og er på udkig efter en række konkrete leverandører, de kan trække på, når datacentret er kommet i drift. Derfor har de en stor interesse i at lære det lokale erhvervsliv at kende og opbygge et netværk af mulige samarbejdspartnere.

Business Fredericia og Google inviterer derfor lokale virksomheder til at præsentere sig som mulig leverandør til Google og i første omgang inden for arbejdsområderne: general håndværksvirksomhed (gulv, vægge, loft, døre o.l.), elnet-selskaber (mellem- og lav-spænding), smede- og montagefirmaer inden for rørsystem o.l.

Hvordan kvalificerer din virksomhed sig?

  • Din virksomhed beskæftiger sig inden for ovenstående fagfelter eller relaterede områder.
  • Har du brug for hjælp til forberedelserne, så kontakt gerne Business Fredericia, se kontakt nedenfor.

Hvordan foregår pitchmødet?

  • 30 min. varighed pr. virksomhed, hvor du præsenterer din virksomhed med fokus på den værdi, som den kan tilføre inden for jeres felt, og som I tænker kunne være relevant for Googles datacenter, når den er i drift. Google præsenterer sig kort og derefter er der tid til spørgsmål og dialog.
  • Du præsenterer for 3 repræsentanter fra Google (Senior Facility Manager, Hardware Ops Manager og Data Center Services Manager).
  • Du præsenterer på engelsk, så forbered dette.
  • Senest den 4. december skal du sende din præsentation elektronisk til Benedicte Mejrup, som sørger for at den er klar på projektoren til mødet.

TILMELDING
Det er muligt at booke et pitch møde enten den 10. eller 11. december mellem kl. 8.00-15.00. 30 min. varighed pr. virksomhed.
Du aftaler/booker en tid senest den 29. november ved at kontakte: Benedicte Mejrup, bm@businessfredericia.dk eller 9215 0126, som du også kan kontakte ved evt. spørgsmål.

Priser (ekskl. moms)
Gratis men tilmelding nødvendig
Benedicte Mejrup

Benedicte Mejrup

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.