Logo

Motions- og erhvervsnetværk

place
Erritsø Idrætscenter, Krogsagervej 40, 7000 Fredericia
time
06:30 - 08:30 / 09:00
calender
25. oktober 2021

Netværket er for medlemmer af Business Fredericia, som har lyst til én gang om ugen at kombinere motion og netværk med andre erhvervsfolk. 

 

MÅLGRUPPEN – Ejerledere, selvstændige erhvervsdrivende og personer ansat i virksomheder og organisationer, som er medlem af Business Fredericia. Maksimalt 2 fra samme virksomhed. Alle kan være med, uanset alder, fysisk form m.v. Netværksmedlemsskabet er personligt og kan ikke overdrages af hensyn til opbygning af relationer blandt deltagerne. Holdstørrelsen er af praktiske/fysiske årsager begrænset til 24 personer, og som følge heraf er det nødvendigt at medlemmer er aktive og som udgangspunkt deltager hver uge.

UDBYTTET FOR DELTAGEREN – Du får 1 times ugentlig motion med professionelle instruktører, der sikrer et højt motionsindhold, kombineret med fagligt/socialt netværk og dermed god mulighed for opbygning af relationer med personer fra andre virksomheder/organisationer.

FORM / INDHOLD – Alle netværksmøder starter med 1 times motion med instruktør fra 6.30-7.30. Så omklædning sker før 6.30. Efter træning og omklædning er der et netværksmøde over en sund morgenmad fra 8.00-8.30. 3 mandage varer netværksmødet til kl. 9:00.

FREKVENS / TIDSPUNKT / STED – Motions- og netværksmøderne afholdes hver mandag i tidsrummet kl. 6.30-8.30/9.00 i Erritsø Idrætscenter, Krogsagervej 40, 7000 Fredericia. Medlemskab af netværket er personligt og kan ikke overdrages.

BUSINESS FREDERICIAS ROLLE – Koordinerende og faciliterende rolle i netværksgruppenift. mødeplanlægning og -afvikling af netværksmøderne.

 

MEDLEMSSKAB AF NETVÆRKET – Kontakt chefkonsulent Jesper Bonnén, Business Fredericia, telefon 9215 0128, jb@businessfredericia.dk. Tilmeldingsfrist er fredag den 15. oktober.

Program og praktisk information kan læses her .

Priser (ekskl. moms)

Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.