Logo

Mellemledernetværksmøde

place
MESSE C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia
time
7:00-10:00
calender
11. april 2019

Feedback-kultur – Hvordan skal jeg lige få det sagt?

Temaet på dagens netværksmøde er: Feedback-kultur.
Kunsten at give feedback rettidigt og af høj kvalitet bliver mere og mere relevant i vores verden. Omskiftelige krav, rutiner og teknologi stiller nye krav til vores implementering af ny viden og deling af denne viden. Samtidig oplever vi flere og flere udfordringer med den psykiske arbejdsbelastning, hvor den psykologiske tryghed bliver stadig mere relevant. Begge disse vilkår vil være hjulpet godt på vej af en kontinuerlig og sund feedbackkultur.

Dit udbytte
På dette netværksmøde vil du opnå praktiske erfaringer, gennem øvelser, som sætter dig i stand til at starte feedbackdialogen på din arbejdsplads efterfølgende. På mødet vil du også høre hvordan andre organisationer, har haft succes med at arbejde med feedback i deres arbejdskontekst.

Efter netværksmødet vil du gå hjem med:

  • Viden om hvordan du kan facilitere en dialog om feedback, som vil nedtrappe konflikter i dagligdagen.
  • Lær hvordan du i højere grad kan motivere dine medarbejdere til at give den nødvendige feedback til hinanden.
  • Erfaring med to værktøjer, som gør det lettere for dig at give den svære feedback.

Kort om indlægsholderen
Mikkel Norqvist er stifter af virksomheden Feedwork. Mikkels baggrund og uddannelse udspringer fra Forsvaret, hvor han er uddannet Reserve Officer og stod for uddannelsesansvaret for de værnepligtige i Flyvevåbnet. Sportsmæssigt har Mikkel været inde omkring flere landshold. Basketball, Amerikansk fodbold og senest været landsholdsudøver i militær 5-kamp i en årrække, hvor han har taget meget af erfaringen med Elitesport med sig i sit konsulentvirke. I 2017 medvirkede Mikkel i et Tv-eksperiment som Ekspeditionsleder, hvor han stod for planlægning og udførelse af to rivaliserende grupperinger, som skulle gennem en række øvelser for at se, om de kunne forenes om et fælles mål.

Læs mere om Business Fredericias forskellige netværk her.

 

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.