Mellemledernetværksmøde

place
tba
time
7:00-10:00
calender
30. januar 2019

Som mellemleder befinder man sig dagligt i et spændingsfelt af forskellige forventninger. Topledelsen forventer et, medarbejderne noget andet. Dilemmaer er uundgåelige. Derfor har Business Fredericia taget initiativ til at etablere et nyt netværk, der med faglige arrangementer og erfaringsudveksling blandt ligesindede netværksmedlemmer bidrager til mellemlederens personlige udvikling og lederskab.

Dagens tema er: Lær at lede opad.

På dette netværksmøde har vi inviteret ekspert i mellemledelse Annette Klausen Bengtsson, som stiller skarpt på det svære spænd der ligger i mellemlederrollen og dermed at skulle agere i krydspresset mellem dine medarbejderes behov og topledelsens forventninger. Med modig mellemledelse bygger du en stærk bro mellem de organisatoriske lag. Du placerer dig tættere på beslutningsprocesserne og minimerer risikoen for at stå på sidelinjen uden indflydelse på de beslutninger, som du får ansvaret for at implementere. Det er også lige hér i midten, at du som leder skaber størst værdi ved at sørge for sammenhængskraft i organisationen.

Dit udbytte – bliv inspireret til hvordan du klæder din leder på, så han/hun er i stand til at træffe de bedste beslutninger baseret på dine faglige input:

  • hvorfor er det vigtigt at lede opad
  • hvordan du leder opad, herunder målretter din kommunikation
  • hvordan du undgår de største benspænd i ledelse opad

Kort om indlægsholderen
Annette Klausen Bengtsson er indehaver af Klausen & Bengtsson. Hun har mere end 10 års erfaring med mellemlederrollen i eget arbejdsliv. Herudover har hun 8 års erfaring med udvikling og rådgivning af mellemledere. Annette Klausen Bengtsson er desuden forfatter til bogen ‘At lede opad – få succes med din chef’, og i efteråret 2018 udkom hun med bogen: ‘Benspænd for mellemledere – Sådan tackler du modstand’. Annette Klausen Bengtsson har stor undervisningserfaring, og hun er kendt for en stil, som er intens, direkte og provokerende. Hun er
praktisk orienteret og gennem helt konkrete råd og eksempler hjælper hun mellemledere til mod og handlekraft.

Mellemledernetværket er et netværk for mellemledere i virksomheder/organisationer i Fredericia. Læs mere om Mellemledernetværket: Målgruppe, form, udbytte og pris her.

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.