Mellemledernetværksmøde

place
Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
time
7:00-10:00
calender
14. november 2018

Som mellemleder befinder man sig dagligt i et spændingsfelt af forskellige forventninger. Topledelsen forventer et, medarbejderne noget andet. Dilemmaer er uundgåelige. Derfor har Business Fredericia taget initiativ til at etablere et nyt netværk, der med faglige arrangementer og erfaringsudveksling blandt ligesindede netværksmedlemmer bidrager til mellemlederens personlige udvikling og lederskab.

På dette morgenmøde introducerer Marianne Wolff Lundholt begrebet ”modstand” med afsæt i den narrative teori. Denne tilgang tilbyder et andet blik på “modstand” i forandringssituationer.

Når organisationer står over for at skulle implementere en ny strategi, spiller medarbejderne en afgørende rolle. Forskningen viser, at medarbejdere som udgangspunkt er skeptisk indstillet over for beslutninger, de ikke selv har haft indflydelse på. I litteraturen er der en tendens til at betragte denne skepsis som “modstand” eller “forhindring”, der bremser implementeringen af strategien.

I et større forskningsprojekt ved Syddansk Universitet i samarbejde med Danfoss og Domea.dk har man vendt perspektivet og undersøgt, hvad denne skepsis reelt set er et udtryk for og hvorvidt denne skepsis – som vi kalder for modhistorier – kan anvendes som en ressource.

Du får bl.a. indsigt i:

  • Nyeste forskning inden for ledelseskommunikationen – modhistorier
  • Inspiration til en ny måde at tænke modstand mod forandringer på
  • Introduktion til en modhistorie-model, som kan anvendes i egen organisation
Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.