Logo

Mellemledernetværksmøde

place
Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
time
7:00-10:00
calender
29. januar 2020

Som mellemleder befinder man sig dagligt i et spændingsfelt af forskellige forventninger. Ledelsen oven over forventer et – medarbejderne noget andet. Dilemmaer er uundgåelige. Business Fredericias mellemledernetværk har fokus på faglige arrangementer og erfaringsudveksling blandt ligesindede netværksmedlemmer, der bidrager til mellemlederens personlige udvikling og lederskab.

På dette morgenmøde er temaet: Mødeledelse og facilitering af gode møder.

Hvordan kan du som leder og mødeleder gøre dine møder mere motiverende,  dynamiske og målrettede? Og hvordan sikrer du, at du og de øvrige deltagere går derfra med oplevelse af et værdifuldt, effektivt og givende møde?

Møder kan opleves som det vigtigste sted for beslutninger og udvikling, og andre gange som spild af tid og meningsløse. Meningsfulde og effektive møder er vigtig motivationen for deltagerne, og motiverede deltager giver værdi til møderne.

På morgenmødet vil vi se på, hvordan møder bliver mere dynamiske , effektive og motiverende. Du får redskaber, som du kan gå hjem og bruge i din ledelse og facilitering af møder, ligesom du vil blive mere bevist om egen rolle og ansvar som mødeleder. Mødet vil bestå af vekslen mellem små oplæg, dialog, egen refleksion og små øvelser.

Dit udbytte

  • Forståelse for hvad rollen som mødeleder og facilitator indebærer
  • Metoder til at skabe involvering , motivation og energi i dine møder
  • Værktøjer til mere effektive møder
  • Værktøjer til opbygning og evaluering af møder
  • Ideer til afveksling og kreativitet i møderne
  • Metoder til intervention når det er nødvendigt på møderne

Kort om indlægsholder
Mia Tjerrild er selvstændig organisations- og ledelseskonsulent. Mia Designer og faciliterer målrettede processer til udvikling og forandringer i virksomheder, organisationer og teams. Mias fokus er på holdbare løsninger, som skaber mening og værdi for såvel forretning og mennesker. Hun har de sidste 17 år arbejdet med udvikling og forandring i såvel private som offentlige organisationer og har altid fokus på en sammenhængende indsats med målet og strategien for øje.

Læs mere om Business Fredericias forskellige netværk her.

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.