Logo

Mellemledernetværksmøde

place
Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
time
7:00-10:00
calender
20. november 2019

Som mellemleder befinder man sig dagligt i et spændingsfelt af forskellige forventninger. Ledelsen oven over forventer et – medarbejderne noget andet. Dilemmaer er uundgåelige. Business Fredericias mellemledernetværk har fokus på faglige arrangementer og erfaringsudveksling blandt ligesindede netværksmedlemmer, der bidrager til mellemlederens personlige udvikling og lederskab.

På dette morgenmøde sætter vi fokus på, hvordan virksomheder spotter talent, og hvilke udfordringer der kan være i dette. Undersøgelser har gang på gang vist, hvor svært det reelt er at spotte de talenter, som bliver succesfulde i fremtiden. Med eksempler fra både sporten og erhvervslivet skal vi diskutere hvad talent er, og hvilken betydning indsigterne fra forskningen kan have for virksomheders arbejde med talentspotting, rekruttering og talentudvikling i fremtiden.

Du bliver klogere på en række spørgsmål:

  • Hvad er et talent og hvem har potentialet til at vokse?
  • Hvad er det gode talentmiljø og hvad er lederens rolle?
  • Hvorfor skal vi overhovedet talentudvikle og hvorfor spiller potentialet så gennemgående en rolle?

Ahmet Günes fra LEAD THE TALENT fortæller om de gennemgående problematikker omkring talentudvikling, som findes i de fleste virksomheder i dag. Med udgangspunkt i sin erfaring som mangfoldig talentudvikler, konfronterer Ahmet os med de ofte ubevidste hindringer vi oplever i talentspotting og talentudvikling. Han giver eksempler på talentudvikling i praksis og inspiration til, hvordan vi kan nytænke rekrutteringsprocesser og måden, vi skaber de rigtige rammer for, at potentialet kan blomstre.

Med udgangspunkt i oplægget og diskussioner skal vi arbejde med, hvordan du som netværksdeltager kan skabe værdi igennem talentudvikling.

Læs mere om Business Fredericias forskellige netværk her.

 

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.