Logo

Leadership Fredericia – Det personlige lederskab

place
Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
time
7:00-10:00
calender
15. marts 2018

På dette netværksmøde udfolder Jette Ditlev det personlige lederskab i sammenhæng med de konstante hastige forandringer i omverdenen – fra lokalt over nationalt til globalt.

”Hvem er jeg”, i betydningen af det enkelte menneskes bevidsthed om egen identitet og værdisæt, bliver i ”den konstante centrifuge” af informationer, krav og påvirkninger måske endnu mere afgørende end nogensinde.

Dagens emner

  • Introduktion til begreberne kultur og generationskløft.
  • Betydende trends og eksempler på deres betydning og påvirkning af os.
  • Mening: Hvad er ”mening” i den moderne verden og hvorfor det er vigtigt?
  • Det personlige lederskab med kobling til Søren Kierkegaards tænkning om eksistens og ”at vælge selv”. Her med fokus på lederskab og ledelse.
  • Introduktion til de forskellige generationers grundkarakteristika og hvilken betydning, det har for lederskab og for ledelsesopgaven.

Udbyttet er ny inspiration til det personlige lederskab og dets betydning for egen lederrolle. Dette skal give mulighed for fortsat refleksion og udvikling, særligt i relation til at lede forskellige generationer og kulturer.

Om indlægsholderen
Jette Ditlev har siden 2005 drevet selvstændig rådgivningsvirksomhed med fokus på ledelse og lederskab, strategisk udvikling, innovation og forretningsudvikling. Hun fungerer som sparringspartner for ledere og ejere – enten som konsulent eller i virksomhedens bestyrelse. Jette er cand.merc. og har mangeårig erfaring på øverste niveau fra lederjobs i både store koncerner, start-ups og SMV’er. Herudover holder Jette hvert år mange foredrag, arbejder som lektor på Campus Vejle, som ekstern lektor på SDU-Syddansk Universitet og som ekstern ekspert for EU-Kommissionen, ligesom hun er panelist i ”Public Service” på P1 og i ”Den sorte gryde” på P4 Trekanten.

Leadership Fredericia er et netværk for ejerledere, direktører, partnere i virksomheder/organisationer i Fredericia. Læs mere om Leadership Fredericia: Målgruppe, form, udbytte, mødedatoer, netværksmedlemsskab og pris her.

Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.