Leadership Fredericia – Motivation i en præstationskultur

place
Restaurant Hannerup Skov, Hannerup Brovej 9, 7000 Fredericia
time
7:00-10:00
calender
25. oktober 2018

Hvad er et talent, og hvad driver egentlig et talent? Når vi taler om talenter, får vi ofte et billede på nethinden af en målstyret, ambitiøs medarbejdertype, som er drevet af at nå sine mål og høste behørig anerkendelse.

Men det er langt fra alle talenter, der er drevet af målsætninger. Nogle er drevet af at gøre en forskel for en højere sag, og andre er drevet af at fordybe sig i en virkelig nørdet problemstilling. De er ikke de klassiske resultatskabere, men de er hele fundamentet for kreativitets- og innovationsgraden på en arbejdsplads, og derfor bør de også betragtes som helt uundværlige high performers, når det gælder det kreative og innovative bidrag, som skal sikre arbejdspladsens konkurrencekraft på langt sigt.

Problemet er bare, at de indrestyrede kreative og innovative medarbejdere ikke trives med de ydre motivationsfaktorer, som virker på de målstyrede medarbejdertyper. Faktisk kan brugen af ydre motivationsfaktorer underminere de indre drivkræfter med demotivation, ringere resultater og et stort innovations- og kreativitetstab til følge.

På dette morgenmøde får du dyb forståelse for, hvorfor nogle potentielle high performers bliver low performers, og du får viden, der sætter dig i stand til bedre at forløse potentialet hos både de målstyrede og de innovative og kreative medarbejdertyper.

Kort om indlægsholder
Helle Hedegaard Hein er cand.merc. og ph.d., selvstændig forsker, foredragsholder, ledelseskonsulent og forfatter. Hun har forsket i motivation og ledelse i mere end 10 år; først i sundhedsvæsenet og senere på Det Kongelige Teater, som hun i ca. 4 år har brugt som laboratorium til at udvikle ny motivations og ledelsesteori baseret på hendes egen arketypemodel. Hun er p.t. engageret i forskellige forskningsprojekter, der alle fokuserer på forskellige aspekter af motivation og ledelse, herunder talentudvikling, kreativitet og rammerne for vidensarbejde. Hun er blandt andet forfatter til bøgerne Primadonnaledelse og Når talent forpligter og har flere bøger på vej.


Leadership Fredericia
 er et netværk for ejerledere, direktører, partnere i virksomheder/organisationer i Fredericia. Læs mere om Leadership Fredericia: Målgruppe, form, udbytte, mødedatoer, netværksmedlemsskab og pris 
her.

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.