Logo

Leadership Fredericia – direktørnetværksmøde

place
Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
time
7:00-10:00
calender
21. november 2019

Strategisk talentudvikling og talentspotting

På dette morgenmøde sætter vi fokus på, hvordan virksomheder spotter talent, og hvilke udfordringer der kan være i dette. Undersøgelser har gang på gang vist, hvor svært det reelt er at spotte de talenter, som bliver succesfulde i fremtiden. Med eksempler fra både sporten og erhvervslivet skal vi diskutere hvad talent er, og hvilken betydning indsigterne fra forskningen kan have for virksomheders arbejde med talentspotting, rekruttering og talentudvikling i fremtiden.

Du bliver klogere på en række spørgsmål:

  • Hvad er et talent og hvem har potentialet til at vokse?
  • Hvad er det gode talentmiljø og hvad er lederens rolle?
  • Hvorfor skal vi overhovedet talentudvikle og hvorfor spiller potentialet så gennemgående en rolle?

Ahmet Günes fra LEAD THE TALENT fortæller om de gennemgående problematikker omkring talentudvikling, som findes i de fleste virksomheder i dag. Med udgangspunkt i sin erfaring som mangfoldig talentudvikler, konfronterer Ahmet os med de ofte ubevidste hindringer vi oplever i talentspotting og talentudvikling. Han giver eksempler på talentudvikling i praksis og inspiration til, hvordan vi kan nytænke rekrutteringsprocesser og måden, vi skaber de rigtige rammer for, at potentialet kan blomstre.

Med udgangspunkt i oplægget og diskussioner skal vi arbejde med, hvordan du som netværksdeltager kan skabe værdi igennem talentudvikling.

Kort om indlægsholder
Ahmet Günes har stor passion for talentarbejde og er ekspert indenfor mangfoldig talentudvikling. Han er stifter af virksomheden LEAD THE TALENT, der talentudvikler kandidatstuderende og færdiguddannede akademikere igennem case arbejde for små og mellemstore virksomheder. Derudover har han bl.a. arbejdet sammen med både offentlige og private virksomheder bl.a. SKAT, Falck, Arla, Ørsted, Aarhus Kommune om at udvikle fremtidens leder og forretningstalenter.

Læs mere om Business Fredericias forskellige netværk her.

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.