Leadership Fredericia

place
Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
time
7:00-10:00
calender
18. december 2018

På dette morgenmøde stiller vi skarpt på datadreven vækst: fra data til profit.

Vi ser på hvordan data og digitalisering giver nye vækstmuligheder og udfordrer eksisterende forretningsmodeller. Derudover diskuterer vi de ni kompetencer, som afgør om en virksomhed tjener penge med data eller ej. Til afslutning ser vi nærmere på kunderne og kundeindsigt i den digitale tidsalder. 

Dit udbytte ved at deltage i netværksmødet er indsigt i:

  • en effektiv måde at analysere din forretningsmodel – baseret på AllignmentSquare modellen.
  • din virksomheds kompetencer for datadreven vækst – baseret på DataProfit modellen.
  • kundeuniverset – baseret på DataKunde modellen.

Du får med andre ord 3 konkrete værktøjer, som du kan bruge i dit arbejde med at sikre, at din virksomhed kan forvandle data til kroner og øre.

Kort om indlægsholderen
Thomas Ritter er professor for markedsstrategi og forretningsudvikling ved Copenhagen Business School, hvor han over de seneste 17 år også var akademisk direktør for CBS Competitiveness Platform, forskningsleder for Center of Business Marketing and Purchasing og studieleder for fuldtids MBA programmet. Han leder i dag forskningsprojektet ”Fra Big Data til Big Business”, som er støttet af Industriens Fond. Ud over sin forskning om datadreven vækst analyserer Thomas Ritter projekt-baseret strategi og kommercialisering. Thomas Ritter underviser også på CBS Bestyrelsesuddannelsen og CBS Executive programmer og han er konsulent for virksomheder og organisationer i Danmark og udlandet.

Leadership Fredericia er et netværk for ejerledere, direktører, partnere i virksomheder/organisationer i Fredericia. Læs mere om Leadership Fredericia: Målgruppe, form, udbytte, mødedatoer, netværksmedlemsskab og pris her.

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.