Logo

Leadership Fredericia – direktørnetværksmøde

place
Middelfart Marina, Østre Hougvej 124, 5500 Middelfart
time
7:00-14:00
calender
29. august 2019

Præstationsoptimering af organisationer – et anderledes perspektiv.

På det første netværksmøde efter sommerferien bliver vi introduceret til elitesportens high performance fokus og får indsigt metoderne bag. Vi afprøver dem i praksis og dermed om, det giver mening at anvende dem i egen virksomhed/organisation.

Hør Lars Robl fortælle om, hvorledes han arbejder med verdens bedste E-sportshold Astralis og få indsigt i de metoder og redskaber, han benytter for at gøre dem til et high perfomance team.

Dit udbytte

  • Indblik i hvordan man skaber verdens bedste E-sportshold i Counter Strike, Astralis.
  • Forståelse for hvordan du som leder skaber et high performance team.
  • Viden om de konkrete metoder, der bliver anvendt indenfor elitesporten.
  • Mulighed for at afprøve metoderne i rammen af et matchrace.

Kort om indlægsholder
Lars Robl, Astralis, Performance Coach og Sports Psykolog og har en baggrund som jægersoldat og været chef i forsvaret, og han har i den forbindelse været udsendt til Afghanistan fem gange og Irak to gange.

Lars er uddannet psykolog og har stor erfaring indenfor elitesport, hvor han blandt andet har været sportspsykolog for FC Midtjyllands superligahold i fodbold og for tre af verdens bedste e-sports hold. Siden sidste år har han som sportschef i Dansk Kano- og Kajakforbund været ansvarlig for elitearbejdet frem mod OL i Tokyo 2020. Han er herudover sportspsykolog for de to e-sportshold Astralis (Counter Strike) og Origen (League of Legends).

Astralis er et dansk, verdenskendt Counter Strike hold. Holdet, som er det første nogensinde, hvor spillerne selv er medejere, har siden etableringen i 2016 opnået store sejre og har vundet VM tre gange. Holdet ledes af tidligere landsholdsmålmand Kasper Hvidt og coaches af Lars Robl.

Læs mere om Business Fredericias forskellige netværk her.

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.