Logo

Leadership Fredericia

place
MESSE C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia
time
7:00-10:00
calender
23. maj 2019

Disrupt or die?
Alle taler om disruption. Regeringen har sågar nedsat et disruption udvalg, som forsøger at regne ud, hvordan vi overlever forandringens stormvinde. Men hvad er disruption egentlig? Hvordan hænger det sammen med teknologier som internettet, sociale medier, robotter og kunstig intelligens? Hvordan påvirker disse nye teknologier netop din branche eller din virksomhed? Og hvordan kan du forberede dig på disruption?

Forbered dig på et oplæg, som både vil åbne dine øjne for udfordringerne fra nye digitale teknologier, men som på den anden side også tager lidt af luften af disruption ballonen. Vi lever i en verden med mange forandringer, men med den rette strategi og forståelse for teknologi kan langt de fleste virksomheder komme helskindet gennem de digitale forandringer.

I løbet af morgenmødet bliver du inspireret af Peter Svarres oplæg, hvor du og de øvrige deltagere bliver involveret og med udgangspunkt i din egen virksomheds udfordringer/muligheder arbejder med temaet.

Dit udbytte

  • En forståelse for hvordan digitale teknologier som internettet, sociale medier og kunstig intelligens forandrer virksomheders forretningsbetingelser.
  • Konkrete modeller til at arbejde strategisk med virksomhedens digitale forretning.
  • Eksempler og cases på nye forretningsmodeller- og strategier.
  • Et kendskab til hvordan andre virksomheder (i netværket) forholder sig til disruptionens udfordringer.

Kort om indlægsholder
Peter Svarre er forfatter til bogen Den perfekte storm, som handler om sociale medier og den nyligt udkomne bog Hvad skal vi med mennesker?, som handler om kunstig intelligens. Herudover har han arbejdet som digital kommunikations- og forretningsrådgiver for virksomheder som Nike, Carlsberg, Danske Bank, Novo Nordisk og en lang række andre danske og internationale virksomheder.
Læs mere om Peter Svarre på www.petersvarre.dk

Læs mere om Business Fredericias forskellige netværk her.

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.